2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرتون میگید پول لازم دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 92 پست
اینجا کلا هرکی یه ذره شوهرش آدم خوبی باشه یا نمیدونم از زندگیش راضی باشه غیرعادی هم نباشه سعی دارن ب ...

دقیقاااا گل گفتی خواهر 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر ندارم

ولی بنظرم اصلا خجالت نداره

تو پولشو خرج نکنی میره برا یکی دیگه خرج میکنه ذات مرد همینه

پس پر رو باش و بدون زنی ک خرج داره عرج داره جدا از هر خصوصیت دیگه ایی ک کاری بهش ندارم

پارتنرم میگه مرد باید برا زن خرج کنه و زن اصلا نباید خجالت بکشه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تا من بهش نگم برام پول بزن خودش عقلش نمیرسه یکم بزنه به حسابم خیلی نفهمه🤦‍♀️

ما تازه ازدواج کرده بودیم بهش نمیگفتم وانتتظار داشتم خودش بده چون بابام بدون اینکه بگیم بهمون پول می‌داد.....و الان پررو شده ...فقط برای خرج خونه میده.نه لباسو وووو.......

چرا؟ منم ماهانه ثابت دارم.والا خیلی بهتر از اینه که هی بگم پول بدهیا بریم بیرون بگم اینو برام میخری ...

چون اینجا حسود زیاده و براشون غیر قابل باوره همچین چیزی 

اتفاقا شما خوب میکنی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دقیقاااا گل گفتی خواهر

بخدا همینه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دقیقا همینطوره منم زیاد دیدم اصلا نباید چیزی گفت

آره واقعا آره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دقیقا حسود زیاده مخصوصا اینجا ک اکثرا از قشر پایین فرهنگی هستن

اینجا بیشتر بچه هستند یا میخوان پز بدن یا میخوان طرفو خراب کنند همه این‌طور نیستند خوبم خیلی هست که من میشناسم واقعا با شخصیت هستند اما خب اونا هم هستند