2777
2789
عنوان

همین رفتارهای آقایون باعث میشه خانما خیانت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف میزنی مثلا بهش چی میگی ؟من از بوسه و بغل زورکی خوشم نمیاد

شوهرم شبا ساعت ۸ از سرکار میاد من بچه هارو میخوابونم  شام میخوره میشینه پای تی وی تا وقتی خوابش میبره هروقتم صداش میزنم میگم بیا بخوابیم یا بیا حرف بزنیم هی کشش میده تا خوابش میبره بعد که میاد سرجاش کاری به کارم نداره میگم حداقل بغلم کن دستشو باز میکنه من سرمو بزارم رو بازوش و صدای خرو پفش میره هوا و میخوابه .نه حرف میزنه نه رابطه ای هیچی ..هرچقدر میگم من نیاز دارم میگه باشه از فردا ولی هیچوقت فردا نمیشه ..خیلی خسته شدم اعتماد به نفسم عزت نفسم صفرشده از بس رفتم سمتشو پسم زده داغونم .از دیشب تصمیم گرفتم بیخیال شم با اینکه میدونم نمیشه ولی خب مجبورم دیگه منم نمیرم سمتش 

منم همین مشکلاتو دارم بااینک میدووونم دوسم داره و با عشق ازدواج کردیم ولی احساساتشو بروز نمیده و عاطفی تامینم نمیکنه جنسی هم خیلیییی سرده و برعکس من هاتم و خیلی اعصابم خورد میشه از این بابت دیروز با مشاور تلفنی حرف زدم گفت حضوری برو مشاوره شوهرتم ببر...

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤

از نظر شرعی هم حساب کنین مرد حق نداره مدت طولانی با همسرش رابطه برقرار نکنه من بلد نیستم ولی فک کنم از راه قانونی بشه شکایت کرد این مواقع

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

عزیزم اول دوم سوم مشاوره و صحبت کردن و سعی کردن که زندگیت درست بشه نشد طلاق 

خیانت کنی در آخر کسی حق به شما نمی‌ده که بی محبتی دیدی و اذیت شدی..هم آینده خودت تباه میشه هم بچه هات ..پس عاقلانه فکر کن 

شوهرم شبا ساعت ۸ از سرکار میاد من بچه هارو میخوابونم شام میخوره میشینه پای تی وی تا وقتی خوابش میبر ...

من ک هرچند وقت میبینم خبری نیست میگم منو ار.ضا کن نمیشه ک پاسوز اینا بشیم...گر چ رابطه ی کامل یچیز دیگه ست ولی خب چاره چیه

یکی از دوستام متاهل بود با یه نفر در حد چت رابطه داشت .شوهرش فهمید و جنگ و دعوا این اومد باهام درد دل کنه گفتم خب چزا اینجوری کردی؟۱۸سالش بود گفت شوهرم اصلا بهم توجه نمیکنه،بیرون نمیبره،همش سرکاره منو نمیبره خونه مادرم میزاره خونه مادرش تا شب باید اونجا باشم با یه آدم پیر هم صحبت بشم که فقط غر بزنه.شبم که میرسه با خستگی شام بخوره و بخوابه .بهشم میگم مادرت اینجوری میگه اذیتم میکنه اونجا راحت نیستم اهمیت نمیده.منم برا اینکه اولا محبت ندیدم بعدم حرصش بدم اینجوری کردم.بهش حق نمیدما ولی خیلی دلم بهش سوخت

البته قضیه باید دوطرفه باشه .زن و شوهر بهم توجه کنن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

بچه ها نمبدونم این روش برا شما جواب باشه یانه یا حتی برا خودم پایدار باشه یانه 

ولی من یه مدت خیلیییی با شوهرم بد شدم یجوری ک اززندگی فراری بود چون واقعا اذیت میشدم از اینک عاطفی تامین نمیشدم 

دیروز باهاش رفتارم خوب بود و دیدم همش سعی داره عصبیم نکنه محبت کنه ک همینجوری بمونم شاید یکی دوماه بود ک باهم نخندیده بودیم و وقت نگذرونده بودیم همش دعوا و غر و بحث و قهر...ولی دیروزمون خوب گذشت حالا یه مدت اعصابمو کنترل کنم ببینم عاطفی اوکی میشیم یانه...

شوهرم شبا ساعت ۸ از سرکار میاد من بچه هارو میخوابونم شام میخوره میشینه پای تی وی تا وقتی خوابش میبر ...

بنظرت خیانت می‌کنه ؟بچه هم دارین؟بنظر من مردی ک تا حالا نیاز ب رابطه جنسی داشته وقتی اینجور سرد میشه نشون دهنده اینه که از جای دیگه تامین میشه