2777
2789
عنوان

این تاپیک دختراستوایی رو‌که خوندم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 88 پست
خب ما هم براش جبران میکنیم

زندگی مشترکه نه بده و بستون که اگه مردی خرج همسرشو میده با رضایت نه واسه اینه که براش جبران کنه چون دوسش داره میده ولی اینکه تو  نی نی سایت که بعضیا(که زیاد دیدم) اعتقاد دارن اگر خانما سر کار باشن درآمد شوند مال خودشونه شوهرم چشمش کور دندش گرم باید خرج ما رو بده و وظیفه شه و نداشت زن نمی‌گرفت  خیلی خیلی بده پس ما دخترا هیچ مسولیتی نداریم جز شوهر پیدا کردن ؟! بعدش هم بار زندگیمون به دوش یه آدم دیگه؟ 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی 😂❤️خوبم بد نیستم خداروشکر ازدواج کردم زندگیمم عادیه مث همه مردم همین 😂❤️✨

مبارکه عزیزم خوشبخت بشی😍

یه روز بالاخره عکست رو میبینم یادت که نرفته قرارمون پارسال بود که بد قولی کردی😂💔

به هر حال خوشحالم از برگشتنت🌻

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

تقریبا ماهی هشت تا ده تومن بود ولی اگه جنس خوب بگیره و جای خوب بره تا بیست تومن هم جا داشت آدم باید ماهی دویست داشته باشه که بخواد اینجوری خرج کنه ،همه چیز که سر و وضع و ژل و کرم نیست که ،آدم خرجای دیگه هم داره

والا اکثرا طلا و باشگاه و دکتر و ژل و ویتامین و رواین پوستی رو دارن

عزیزم منم ب خودم میرسم باشگاه میرم روتین پوستی هم دارم خیلی هم به خودم میرسم اما هفته ای ۲۰ تومن نمیشه درضمن کی هر هفته طلا میخره؟؟؟ 

مردا فرق میکنن‌، اگه پول تو جیبش بمونه میرن خرج کس دیگه میکنن و میگن این بمن احتیاج نداره

نه همه شون این دیگه بستگی به کسی داره که آدم باهاش زندگی می‌کنه 

من واسه زوج های معمولی میگم که از این کثافت کاربا تو زندگیشون نیست 

قبول دارم چون تو جامعه مرد سالاری زندگی میکنیم تعداد مردای خیانتکار زیاده و از نظر من حیف آدم که بخواد به این آنگلا حتی نگاه هم بکنه تنوع طلبی بیخود میکنی ازدواج میکنی 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
عزیزم منم ب خودم میرسم باشگاه میرم روتین پوستی هم دارم خیلی هم به خودم میرسم اما هفته ای ۲۰ تومن نمی ...

حالا کی گفته هر هفته بیس تومن ؟؟برا مثال گفتم که این خرج ها که همه براشون عجیبه برا دخترای این زمونه عادیه