2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا پس انداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 31 پست
زینت برای زنچقدر نکته قشنگی رو گوش زد کردی ممنون🙏یه وقتایی یادم میره یه زنم

قربانی

خداروحیه وذات زن رومیشناسه که گفته زن بایدمقداری زینت به خودش آویزونه

هم براروحیه خوبه،هم انرژی مثبته وهم حس خوبی میده

حتی بدلش چه برسه به طلاش😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
واقعا روحیه ام از وقتی طلاهام رفته خراب شدهخیلی دادم رفت الان دو سری گرفتم ولی اینا کجا اون همه طلاه ...

من دو تا شمش دارم پس انداز به نظرت منم بعد اینکه بدم به شوهرم حالم بد میشه ؟با پولای خودم خریدم شمشارو ولی طلاهامو شوهرم خریده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاااا

نگران نباش انقدر زود جمع میشه طلا

یه هو میبینی کلی طلا داری بازم

هر پولی دستت میاد برو طلا بخر طلای شکسته بدون اجرت حتی اگه خوشت نیومد ازش به اندازع پولت بخر بعد جمع میشه میری اونارو میدی طلای باب دلت میخری

چقدر بهت داده اگه پول قابل توجهی داده ی مقداری شو‌ طلا بخر زینتی،، ی مقداری شو نقد نگه دار 

خلاصه بگم 

پولتو بودجه بندی کن با توجه ب شرایط و ضروریات زندگیت اون پول و هدفمند پس انداز کن 

واقعا روحیه ام از وقتی طلاهام رفته خراب شدهخیلی دادم رفت الان دو سری گرفتم ولی اینا کجا اون همه طلاه ...

عزیزم اولا تولدت مبارک

دوما هر وقت طلا می گیری نگووبرا روز مبادا ...

بگو برای روزهای شادی و خوشیم و سلامتیم می خرم که به شادی استفاده کنم‌.

این خیلی مهمه

طلا برای روزهای بد پس انداز نکنید بگید برای شادی ها می خرم 

دوما طلا بگیر و استفاده کن حتما 

اگر مسئله فروش طلا پیش امد به همسرت بگو این هدیه تو به من هست و واقعا دلم نمیاد بفروشم. 

مطمین باش منصرف میشه . 

بگیر و لذت وببر . 

ان شاالله که بیشترش کنی 👏🏼

قربانیخداروحیه وذات زن رومیشناسه که گفته زن بایدمقداری زینت به خودش آویزونههم براروحیه خوبه،هم انرژی ...

دقیقا

من نمیدونم این فلز چی داره ما زنارو اینقدر جذب خودش میکنه

دقیقامن نمیدونم این فلز چی داره ما زنارو اینقدر جذب خودش میکنه

درسته،ازنظرعلمی هم ترکیباتش ثابت شده که عناصری داره که ضربان قلب روتنظیم میکنه وکلابراسلامت خوبه بخصوص النگوکه روی نبض هست😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم اولا تولدت مبارکدوما هر وقت طلا می گیری نگووبرا روز مبادا ...بگو برای روزهای شادی و خوشیم و سل ...

ممنونم عزیزم

حرف شما دقیقا درسته

موقع خرید حتما جملتون خاطرم می مونه

من دو تا شمش دارم پس انداز به نظرت منم بعد اینکه بدم به شوهرم حالم بد میشه ؟با پولای خودم خریدم شمشا ...

دل کندن از طلاهامون خیلی سخته

من بابته خونه ای که می خواستم دادم رفت الان کارم راضیم ولی دلتنگه تک تکه طلاهامم انگار یه چیزی گم کردم با اینکه خیلی هاشونو نمینداختم ولی حس خوبی بهم میدادن که هیچ پولی بهم نمیده.

خب پس اگه به هیچ عنوان طلا نمیفروشی پولو بخوابون تو حساب ک بعضی بانک‌ها وامی چیزی هم میدن

برای خونه ای که گرفتیم اینقدر وام گرفتیم هیچ سرماه نمی مونه

بانک بیاد بیا بهت وام بدمم نمی تونیم قسطاشو بدیم😆

برای خونه ای که گرفتیم اینقدر وام گرفتیم هیچ سرماه نمی مونهبانک بیاد بیا بهت وام بدمم نمی تونیم قسطا ...

میدونم چی میگی برای بعدها بلاخره گردش حساب امتیاز محسوب میشه مثلا من بخاطر گردش حسابم میتونم وام بگیرم ولی فعلا قسط نمیتوننم بدم 

برا بعد می‌گم