2777
2789
عنوان

واااای خدا بازکابوسام شروع شد همسرم میگه بریم بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 94 پست
خب منم براهمین گفتم ماخوزستانیام بعضی جاهاشو نمیتونیم تحمل کنیم من خودم اهوازم ولی بندرعباسو نمیتونم ...

😄تا حالا نرفتی؟

من رفتم ولی اهواز تا حالادنیومدم اینقدر که میگن اهواز گرمه آب نیست هوا آلوده است تصورم اینه که بندر بهتره😂

البته بندر هم به خاطر قشم و هرمز و دریاش دوست دارم البته بازارها و چادرهای خوشگل رنگی نگی خانماش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یه تست دیگه زدم منفیه بنظرت دلیل نشدن چیه شوهرم میگه فعلا صب کن بعدبریم 🥲فعلا زعفرون اینچیزا بخو ...

خب عزیزم منفیه که  ،،دلیل نشدنت استرس ،،به هم ریخته گی هورمون ها ،یا شاید م داره تاریخی که پری میشی تغییر میکنه  مثلا همیشه اول برج بوده ،الان میخواد ۱۵ به بعد باشه ،

وا خب بیبی منفیه دکترم بری فک نکنم ازمایش بفرسته میفرسته سونو . برو دکتر دیگه

شوهرم نمیبره 🥲براچی سونو؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم بخاطر کار پدرم خیلی شهرها رفتم برای زندگی قشنگ درکت میکنم عزیزم شهرهای بزرگ و کوچیک اما اصلا نتو ...

خداراشکر 

کاش با انتقالی منم موافقت بشه و برگردم شهر خودم 

این روزا اینقد بخاطر این مساله کریه کردم چشام تار شدن 

مخالفت بی دلیل مدیرا 

کاش خدا به دلشون بندازه موافقت کنن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
😄تا حالا نرفتی؟من رفتم ولی اهواز تا حالادنیومدم اینقدر که میگن اهواز گرمه آب نیست هوا آلوده است تصو ...

نه اهواز خیلی قشنگه الخصوص شباش انشالله بیای ببینی بحق حضرت زهرا که مشکلت حل شه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ما شمال زیاد میریم ولی تا حالا ندیدم هیچ شهرش بشه از شیر آب خورد. آب لوله کشی ش خیلی بده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عزیزم من بندر عباس نرفتم تا حالا ولی واقعا جای خاصی همین گرماش . عادت میکنی انسان کلا جوری ک زود عاد ...

از نطرمالی خیلی خوبه چون ۵۹درصد هزینه ها باشرکته  بعد از افتتاح شعبه هم همسرم میشه مدیر شعبه و درصد زیادی بهش میرسه بهشولی من باز شرایط الانمو ترجیح میدم

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
خداراشکر کاش با انتقالی منم موافقت بشه و برگردم شهر خودم این روزا اینقد بخاطر این مساله کریه کردم چش ...

عزییییزم ان شاءالله موافقت میشه گلی❤️منم یه زمانی حرف تورو میزدم اصلا تو رویا زندگی میکردم که یه روز داریم برمیگردیم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

از نطرمالی خیلی خوبه چون ۵۹درصد هزینه ها باشرکته بعد از افتتاح شعبه هم همسرم میشه مدیر شعبه و درصد ...

اگر یکی دوسال نهایت ۵سال باشه که قابل تحمله 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

درکت میکنم منم شمالی ام از شهر خودم که چسبیده به کوه و جنگله اومدم یه نقطه دیگه از شمال که شهری تره، بازم دلم گرفته چه برسه جنوب

رگ های قلب من به ریشه درختا متصله

ولی عزیزم هرجا کار و درآمدت باشه همونجا برات بهشته. سخته ولی دووم بیار

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب عزیزم منفیه که ،،دلیل نشدنت استرس ،،به هم ریخته گی هورمون ها ،یا شاید م داره تاریخی که پری میشی ...

عه واقعا اخه چن وقتی یه بار تاریخاش فرق میکنه فقط زمانیکه قرص ضد بارداری میخورم تنظیم بود ولی متاسفانه اصلا تادوروز به زورخونریزی داشتم بعدمعده درد اعصاب بهم ریخته سردرد نتونستم قرصو تحمل کنم گذاشتم کنار الان میگم کاش تحمل میکردم فقط باردارنباشم.... بیبی چن روز بعد پریودی نشون میده؟