2777
2789
عنوان

واااای خدا بازکابوسام شروع شد همسرم میگه بریم بندرعباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 92 پست
از شمال ب جنوب رفتن واقعا سخته قبول نکن اگ میشه

دارم تلاش میکنم 

ولی ازحالتاش میفهمم هرکاریم کنم بازمیبردمون

دوست دارم برم اون شرکتو(کارخونه) بریزم روسر رییسش

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
نبابا پنج شیش ساله همینه یه بچه هم دارم هنوآدم نشده

هی کم کم باید عادتش بدی عزیزم از پارک بردن بچه مثلا شروع کن اون بهونه کن بگو بچه نق میزن باید ببرمش خرید کردن هی فلان چیز نیست فلان چیز باید برم بخرم کم کم عادت می‌کنه 

گوزل اسم به ترکی یعنی زیبا قشنگ عالی ظریف 🤤💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله نمیذاره جایی برم محدودم داغونم کرده اجازه هیچ کاریو ندارم میشه دعاکنی باردار نباشم یکی دیگم این ...

خب دو تا جلوگیری داشته باش، الان از موعدت چند روز گذشته؟ بعدم بهش بگو من الان حالم بده اگه تو نمیتونی خودم میرم دکتر 

هی کم کم باید عادتش بدی عزیزم از پارک بردن بچه مثلا شروع کن اون بهونه کن بگو بچه نق میزن باید ببرمش ...

دارم تلاش میکنم فعلا ولی دیگه کشش ندارم فقط دعاکن باردارنباشم 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وای من عاشق گلستانم😅

واقعا هم عشقه جنگل،کوه،دریا،اب و هوای بیابانی کلا چهارفصله هرنوع آب و هوایی داره 

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

تابطتون بنظرم همه شهرهای گرمه و غیر قابل تحمل

جنوب به خاطر شرجیش پوست کمتر آسیب میبینه و رطوبت پوست حفظ میشه   وگرنه گرمای شمال یا دیگر شهرها   توی تابستون کلا پوست رو پیر میکنه   و   خشکی پوست و مشکلات پوستی  و آفتاب سوختگی

ما خانمها خدا رو شکر میتونیم تابستونا تو خونه پناه بگیریم

در کل  تابستون کل ایران  گرمه   حالا  بغیر از بعضی شهرهای غرب 

خب دو تا جلوگیری داشته باش، الان از موعدت چند روز گذشته؟ بعدم بهش بگو من الان حالم بده اگه تو نمیتون ...

دوتاداشتم ولی نشد ادامه بدم قرص بهم نساخت کلا اگه باردارباشم نتیجه شیطنت شوهرمه وگرنه برارابطه کامل من از ک... اندوم استفاده میکنم... فعلادکه خوابه هرکاری میکنم بیدارنمیشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دوست عزیز شما هم به عنوان شریک این زندگی ، 50 درصد سهم داری که نظرتو بدی ، آدم دنبال پول درآوردنه که بتونه با اون به آرامش برسه ، وقتی شما با رفتن به جنوب که 180 درجه هم از نظر آب و هوایی و فرهنگی با شمال تفاوت داره ، اذیت میشی ، و برات مشکله ، همسر شما باید به نظر شما احترام بزاره ، و قید اون کار و شرکتو بزنه

تابطتون بنظرم همه شهرهای گرمه و غیر قابل تحملجنوب به خاطر شرجیش پوست کمتر آسیب میبینه و رطوبت پوست ح ...

اینجا از خرداد گرمه تا اوایل شهریور بقیه ماه ها یا معادله یاسرد

ولی اسی ما گرگان زیاد اومدیم سفر اب لوله کشی نمیخوردیم مزش خوب نبود بابام همش اب معدنی میاورد

ما خود گرگان نیستیم یه شهر کوه پایه ی دیگه ایم‌ نزدیک گرگان که آزمون مستقیم از چشمه ی کوه میاد تمیزو زلال

خوب همه شهرها پارک داره اینجا علاوه بر پارکها دریا هم داره که خیلی ها ارزوشونه سالی یبار بیان بعد مر ...

وقتی من گلستانم هم دریا دارم،هم جنگل ،هم جزیره،هم پارک جنگلی،هم ناهارخوران،هم مرکزخرید،هم بازارچه ی ساحلی،هم آبشارو چشمه،هم کوهستان برابرف بازی و اسکی ،هم بازارچه مرزی که انواع اجناس خارجی میاد ازمرز،هم بیابون وشتر برا آفرود

به نظرت این چیزایی که میگی به چشم میاد