دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببین من خودم از لحظه ای ک دیدمش دلم رفت تا الان هنوز تو فکرمه نه فقط بخاطر ظاهر ها رفتارش هم خیلی خوب بود بعدم من مسیر حدود ۴۵ دقیقه باهاش بودم تو رو نمیدونم چیکار کنی ولی خودم هرکار کردم شماره یا ایدیش پیدا کنم نشد وگرنه بهش میگفتم محترمانه
توخودتم بعدا متاهل میشی خیانت ببینی همینه خواهر...وقتی ازدواج کردی عشقت یا شوهرت شغلش اسنپ بود حالت ...
شماتت؟؟
ابدا
متاهل نیستم ب این معنیه ک خیانت ندیدم ؟
من میگم تو جامعمون چه تو اسنپ چ تو هرررجای دیگه هستن زنا و دخترایی که میخانه مخ مردا رو بزنن
این مردان ک باید تعهد داشته باشن ،،رو ندن ب اینا
ینی تقصیر شوهراس بیشتر ...
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊