2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 25172 بازدید | 537 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری برم اخه نمیدونم ک کی مشغوله و قبول میکنه

شاید با این حرکت یه دعوا بین زنو شپهر بندازی نکن اینکارو خودش میخواست اینارو میکرد، شوهر منم اسنپ میره تیپ داره حلقه هم نمیندازه خیلیم روش حساسم یبار یه زنه زنگ زد گفت بیامنو ببر فلانجا ن تنها نزاشتم بره و دعوای شدید بینمون شد تا سه هفته داستان بود تو خونمون من بشخصه جرر میدم دختریک نزدیک پارتنرم یا شوهرم شه بهتره احساساتی نشی و ب بهونه های مختلف مزاحمت تو زندگی بقیه ایجاد نکنی 

🫠واسه تولدش یه حلقه نقره بگیراگ نداری حلقه بدل جنس خوب بخر

واییی شوهر منم حلقه نداره منم ندارم سر ی سرمایه گذاری هردوفروختیم اینقدر نیازمون میشد 

بدل هم دوست ندارم ☹️☹️

وا

دختر اینقد هول😂😂😂😂😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اینم به تجربه هات اضافه کن ک خوب نیس کسیو قضاوت کنی من اصلا دوس پسر نداشتم با 24سال سن:)

بهتر تا الان نداشتی بعد از اینم نداشته باش بخدا هیچی توش نیست مخصوصا با این توضیحاتی که درمورد راننده اسنپ دادی 

خودتی نگهذاشتی برای راننده اسنپ 

عزیزم حداقل یه پولداری چیزی این چیه دیگ 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اسی بقیه رو ولش کن بعد از اینکه مطمعن شدی کسی تو زندگیش نیستتتت بعد بهش نخو بده😂😂بعدشم بیا اینجا خبرشو بمن بده🤣🤣

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم