اخلاقو رفتار رو عقایدشو تو چن دقه یا چنساعت فمیدی دیگ اوکی؟یا فقط از ی نگا و مراقب خودت باش خشت اومد؟یکم منطقی باش احساسی بدردنمخوره ن تو دوستی ن ازدواج
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون مردایی که اسنپ کار میکنن به هیچ وجه شوهر خوبی از اب درنمیان هم ازاین نظر که هر روز کلی خانومای رنگارنگ سوارماشینشون میشه و احتمال خیانتشون هزار برابراز مردایی هستش که با اقایون بیشتر درارتباطن...نمونه اش شوهرخودم اونقدر خیانت کرد از اول ازدواج تا الان که زندگیم تا مرز پاشیدن رفت خدا لعنتشون کنه علنا میدیدم زنها و دخترا پیام میدم کرم میریزن واسش...خلاصه اگه میخوای همین حال وروزمنو تجربه کنی بسمه الله..من اگه میدونستم شوهرم دراینده میخواد مسافرکشی کنی اصلااااا قبول نمیکردم کثیفترین شغله واسه مردجماعته بی جنبه تازه اصلا هم درامدشون کافی نیس همیشه باید تو نداری زندگی کنی .
شوهرمن چندسال تو اسنپ کار کرد از توماشینش یه روز کاندوم پیدا کردم و ...یه لباس زیر قرمز زنونه دیگه دنیام اوار شد روسرم...اصلا خوب نیس مردی که تواسنپ کارکنه روزی کلی زن و دختر سوارمیکنه من تا مرز طلاق رفتم تا شغلشو الان عوض کرده ولی دیگه چه فایده وقتی بارها خیانت کرد الان به چه دردم میخوره