2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 15620 بازدید | 422 پست
:/

ببخشید اگه ناراحت شدین😂💖

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم به تجربه هات اضافه کن ک خوب نیس کسیو قضاوت کنی من اصلا دوس پسر نداشتم با 24سال سن:)

منظورم شما نبودید اصلا

خدایا مادرمو تو اوج جوونیش و جوونیم گرفتی تو رو قسم به قرآنت مادرشدنمو تو اوج جوونیم ازم نگیر😢میشه برا مادرمو مادرشدنم یه صلوات بفرستی😔😔❤❤
چی بگم اولش

اولش نخ بده 

چندباری زنگ بزن بگو ببخشید من مسیری رو باید برم دخترم تنهام به شنا کمی اعتماد کردم میترسم با ماشین دیگه ای برم

میشه منو برسونید 

از همین بله یا خیر گفتنش میشه فهمید اونم نخ میده یا نه

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

چقد بعضیاتون سنگدلید و تهمت میزنید وای خدا شوهرمو از دست دخترایی مث تو دور نگهداره؟مگ من خرابم ک به ...

بیخیال تو برو بگو،اینجا یا زیادی روشن فکرن یا زیادی غیرتی

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

چی شد خوب زشته بگه خوشم میاد خوشش بیاد خودش میگه جای دختر و پسر عوض شده من نمیدونم؟؟؟

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

من بعد ۱۴ سال هنوز به شوهر نگفتم ازت خوشم میاد دوستت دارم یعنی چی بهش بگم ؟؟؟؟یک درصد فکر کن اون بگه ...

هن حالت خوبه ؟؟؟ شوهرت ب میگه دوستت داره؟؟ من تا از در میاد داخل میپرم بغلش میگم عاشکتممممم عشکم اونم خیلی بهم میگه ،، تازه ما دوساله ازدواج کردیم شما ۱۴ ساله ازدواج کردین حرفای عاشقانه نمیزنید یعنی چی شوهرت بگه خوشم نمیاد دهمشو سرویس میکنم 

منم نامزدمو هذ کاری میکنم نمیندازه حتی تو مهمونی😐😐😐موقع خرید حلقه هم قهر کرد

قهر چرااا؟ خو خوشش نمیاد تعهد مگه فقط به حلقع اس ؟ من خودمم زیاد نمیندازم 

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

چی شد خوب زشته بگه خوشم میاد خوشش بیاد خودش میگه جای دختر و پسر عوض شده من نمیدونم؟؟؟

ینی دخترا نباید ابراز علاقه کنن؟عجیبه

تو به شوهرت دوس پسرت ابراز علاقه نکنی یه نفر دیگه میکنه

همه چی باید دوطرفه باشه هم محبت کنی هم محبت ببینی 

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️