2777
2789
عنوان

مادرای خوش برخورد فقط بیان( بداخلاقا نیاد حوصله جواب دادن ندارم 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 99 پست
این جور آدم که فکر میکنن بچه میارن و بزرگ میکنن که یه روزی به دردشون بخوره معنی عشق رو نمی فهمن و دا ...

نمیدونم منظورمو‌ چ جوری بگم 

مثلا اینکه کلی زحمت بکشی براشون بعد قدردانت نباشن چیکار میکنی

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و پدر شوهرت فوت کردن؟؟؟

پدرم زنده اس ولی از کار افتادست و بیمه آنچنانی ام نداره که بخواد خرج زندگی رو برسونه.

پدرشوهرم فوت شده بله

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

واقعا چرا بعضیا روحیه بقیه رو خراب میکنن. یعنی چی بچه میخای چیکار بچه میوه ای زندگیه اصلا با اینایی ک میگن اصلا بچه نمیارم موافق نیستم.

همه ی بچهااا ک خانواده رو ول نکردن؛ این مسائل مربوط ب تربیت رفتار خوادها خودشون بستگی داره

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

خانم معلم دخترم یه بار تو جلسه گفت هرجور با بچه هات رفتار کنی فردا بزرگ شدن عین خودت همون رفتار باهات میکنن اگه باهاش خوب برخورد کنی در آینده اونم همینطور ولی اگه بد رفتار کنی باهاش اونم دقیقا همون رفتار میکنه 

اینو واقعا بچشم خودم دیدم 

ولی ما جوری مامان و بابا مون باهامون رفتار کردن که براشون میمیریم 

نه اینکه هی لوس بارمون بیارن یا هی نازمون بدن 

عزیزم هر کسی شرایط زندگی خودشو داره . نمیدونم چند سالته . اما واقعا بچه بعد از چند سالی که میگذره نی ...

مرسی ازت 

همسرم اول مخالف بود اما الان راضی شده یعنی یکسال باهاش صحبت کردم تا راضی شد

پدرم زنده اس ولی از کار افتادست و بیمه آنچنانی ام نداره که بخواد خرج زندگی رو برسونه.پدرشوهرم فوت شد ...

خدا سلامتی بده انشالله. 

واقعا همه بد نمیشن. خیلی ها برای رضای خدا کار انجام میدن.

ولی از این نسل جدید فک نکنم بچه های خوبی از اب دربیاد

اگه برگردم عقب بازم ۱۹سالگی میخوام مادرشم 

بازم همونجور ناز پسرمو میکشم 

الان ۷سالشه پسرم 🥰

بچه نیاوردم کلفتم شه که!

یروز مطمنم یه جایی بهش افتخار میکنم 

به حرف اطرافیانم گوش نمیکنم!

نمیدونم منظورمو‌ چ جوری بگم مثلا اینکه کلی زحمت بکشی براشون بعد قدردانت نباشن چیکار میکنی

قدردانی یعنی چی ؟ 

یعنی اینکه هوام رو داشته باشن و بهم سرویس بدن ؟ 

در صورتی که این مساله باعث بشه از آرامش و خوشی و آینده خودشون بزنن برای من نمی خوام اصلا 

من می خوام نسلم از شانس زنده بودنشون لذت ببرن 

این باری که والدین نسل ما روی شونه ما گذاشتن رو من تلاش می‌کنم روی دوش بچه هام نذارم 

من بچه آوردم و لذتش رو بردم برام انگیزه هستن خونه ام گرم و شاداب کردم 

طعم عشق رو چشیدم 

همین ها برای یه انسان کافیه 

واقعا چرا بعضیا روحیه بقیه رو خراب میکنن. یعنی چی بچه میخای چیکار بچه میوه ای زندگیه اصلا با اینایی ...

اره من خودم کامل پذیرفتم که بچه میخوام و دوست دارم کامنتا رو ک دیدم حس میکنم اگه برای بچه ام کافی نباشم و ازم راضی نباشه چیکار کنم