2777
2789
عنوان

مادرای خوش برخورد فقط بیان( بداخلاقا نیاد حوصله جواب دادن ندارم 🥲)

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 99 پست
منم بودم اونجا.ولی چه میشه کرد رسم روزگار همینه حتی اگه آخرش ولم کنه بره بازم ناراحت نیستم از اینکه ...

اینم درسته 

ممنونم از دلگرمیت🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

وا دوتا بچه دارم خدارو هزار مرتبه شکر اونا قد میکشن منو شوهرم ذوق میکنیم خدا همه بچه هارو حفظ کنه بچ ...

خداحفظشون کنه🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقی بخوای نگاه کنی اصلا نباید بچه دار شی چون این دنیا به جز رنج و عذاب نیست که چی یکی دیگرو اضافه کنی؟ 

صرفا انسان تمایل به ادامه بقا داره و همین باعث میشه بچه دار شه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

این جور آدم که فکر میکنن بچه میارن و بزرگ میکنن که یه روزی به دردشون بخوره معنی عشق رو نمی فهمن و دارن معامله میکنن 

من دو تا بچه آوردم و دلم می خواد وقتی بزرگ شدن مستقل و قوی باشن و از انسان بودنشون و زندگی کردنشون لذت ببرن 

بدون آسیب رسوندن به بقیه 

طبیعت همینه 

بچه ها یه روزی میرن 

ما که بچه نیاوردیم تا آخر بمونن کنارمون هر کسی باید راهش رو بگیره و بره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

انتظارات رو نباید توی بچه گذاشت چون اصلا مشخص نیست بچه چطور میشه 

اونم یه فرد مستقل با شخصیت مستقل و شرایط خاص خودش رو داره ممکن دور پدر مادرش بگرده ممکن بره پشت سرشم نگاه نکنه 

شما اگه خودت بچه دوست داری چون دوست داری یه موجود رو پرورش بدی عشق بورزی یا هرچی 

اگه نه نگاه نکن اون در آینده برات چیکار می‌کنه یا نمیکنه که طبق اون بچه بیاری

من هیچوقت به این جنبش فکر نکردم که بعدها بچم برام کاری انجام بده یا نه

خب طبیعتا وقتی والدین به پیری برسن خود به خود نیازمند بچه ها میشن و چیز دور از انتظاری هم نیست ولی نمیشینم فکر کنم که آیا اونموقع بچم به دادم میرسه یا نه،بیشتر به این فکر میکنم چطور تو زندگیش موفق بشه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم باردارم دوسال تمام میگفتم نه بچه نمیخام ولش کن ولی واقعا بدون بچه نمیشه😅حس میکنی تو خونه یه چیزی کمه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من تو اقدامم اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم مادرم تو گوشم خوند الان بچخ میخوام اما اکثرا نظرای مخالف ر ...

عزیزم هر کسی شرایط زندگی خودشو داره . نمیدونم چند سالته . اما واقعا بچه بعد از چند سالی که میگذره نیازه یه زندگیه عطش میشه برای زندگی . سختی داره هزینه داره ولی خیلی شیرینه همه چیزش از شروع بارداری بگیر تا آخر. خیلی کم پیدا میشه کسی که پیر شده باشه و بگه بچه نداشتم و راضیم . همسرت چی میگه؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این از لحاظ میگم که اکثرا بچه ها رو میبینم از پدر و مادرشون ناراضی هستن

این دیگه بستگی به تربیت پدر و مادر داره

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه از میلیون ها سال پیش این تفکر بود نسل بشر خیلی وقت پیش منقرض میشد 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

عشفی ک بهم دادن کافیه من ازشون بهره بردم چون موجود نازی بوده ک بهم انگیزه داده بزرگن الان و در حد رعایت احترام ظاهری جلوی دیگران برام بسه،نارضایتی شونم نمیتونم کاری کنم خودشون باید ب این برسن که:زندگی یک هدیه ست

منم بدنیا نمیاوردمشون یکی دیگه میاورد

Nop

ب نظرم مادر شدن قشنگ ترین حس دنیاست 

ببین من الان دخترم من و پدرشو خیلی دوست داره و من کیف میکنم وقتی نگرانیشو نسبتا ب خودمون میبینم 

ب نظرم ن خواهر ن برادر حتی پدر و مادر اندازه فرزند نمیتونه دوستت داشته باشه