2777
2789

الان تو یه تاپیکی بودم خانمه بعد از چندسال کار کردن یچه دار میخواست بشه میگفت کاشکی از همون اول سرکار نمیرفت و بچه دار میشد

خیلیا کامنت دادن بچه بیاری که چی بشه اخرسر ولت میکنه میره 

بچه های فامیلو میبینم که مادر یا پدراشون براشون جونشون رو میدن ولی بچه ناراضی هست همیشه 

خب اخرش که چی شما با چه انگیزه ای مادر شدین وقتی بچه اتون ناراضی هست چیکار میکنید؟ یا میدونید اخرسر اردواج میکنه و میره سر زندگی خودش و دیگه تحویلتون نمیگیره 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

من تو اقدامم اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم 

مادرم تو گوشم خوند الان بچخ میخوام اما اکثرا نظرای مخالف ر رو که میبینم از یک طرف دلسرد میشم اما از طرف دیگه بچه میخوام 

گیج شدم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یه روز بچه‌دار بشم تمام آرزوم اینه که بتونه منو رها کنه و درعین حال خوشحال باشه

نمیخوام احساس کنه هیچ مسئولیتی در برابر من داره 

یا من ازش انتظاری دارم و به دلیل نیازمتدیم به دنیا آوردمش

نیست و طردشده مثل نی‌نی‌یار۴...

امیدوارم هر آنچه کردم در حق والدینم برگرده به خودمامیدم همینه

شما بچه دارید؟

مگه قراره بچه برای ما چکار کنه؟ 

از نظر من همین که دخترام درآینده موفق و عاقبت بخیر بن، برام کافیه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

من بابچه مخالف بودم وهستم وبخاطرشوهرم راضی شدم اماالان همش فک می کنم اگه بچم نبودننیتونستم دووم بیارم بخاطراونه که سرپام برای مادرنتیجش مهم نیست خودبخودعشق پیدامی کنی به بچه

اگه یه روز بچه‌دار بشم تمام آرزوم اینه که بتونه منو رها کنه و درعین حال خوشحال باشهنمیخوام احساس کنه ...

منم اوایل مثل شما فکر میکردم 

اما حالا ک تو اقدامم واقعا حق میدم که مادرا دوست داشته باشن با بچه هاشون باشن 

و مسئله فقط این نیست مسئله اینه که بچه ات هیچ‌وقت ازت راضی نیست

من بابچه مخالف بودم وهستم وبخاطرشوهرم راضی شدم اماالان همش فک می کنم اگه بچم نبودننیتونستم دووم بیار ...

مرسی 🌸

منم بودم اونجا.ولی چه میشه کرد رسم روزگار همینه حتی اگه آخرش ولم کنه بره بازم ناراحت نیستم از اینکه براش وقت میذارم و به قولی لقمه خودمو دهنش میزارم.

بعدم چرا باید ول کنه بره الان شوهرم مادرشو ول نکرده که بالای خونش خونه ساخته اونجا زندگی میکنیم و بهش میرسه.خودمم تا اونجا که بتونم به مادرم میرسم.برادرم وضعش خوبه برا مامانم خونه خریده ماهانه بهش پول میده،دکتری حایی بره میبرتش ،خورد و خوراک خونشو میخره.هستن بچه هایی که مادر پدرشونو ول کردن ولی همه یکی نیستن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مگه قراره بچه برای ما چکار کنه؟ از نظر من همین که دخترام درآینده موفق و عاقبت بخیر بن، برام کافیه

این از لحاظ میگم که اکثرا بچه ها رو میبینم از پدر و مادرشون ناراضی هستن