چون از بچگی هیچوقت چیزی رو با کسی مشترک نشدن، اتاق مستقل، اسباب بازی ها و لباس ها همیشه مال خودشون بوده، هر وقت دلشون خواسته تنها بودن، با کسی سروکله نزدن، همه چی متعلق به خودشون بوده،
بعد حالا باید یهو همه چیز رو با یه نفر دیگه شریک بشن برای همین فکرکنم واسه شون یه مقدار سخت تر بشه. از طرفی توقع شون هم بالاست چون از بچگی همیشه همه چی براشون بهترینش فراهم بوده از همسرشون هم همین انتظار رو دارن
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
بچه من تک فرزنده ولی اونقدر با دوستاش بوده و خوش بوده . منی که خواهر و برادر داشتم مثل اون نبود. اتفاقا من همیشه تنها بودم. بسته به خود بچه داره. شاید این مال دختر بچه ها باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا خودم به خاطر مزایای زیادی که داره طرفدارش هستم
ولی خب این چیزایی هم که گفتم واقعیته و نمیشه نادیده گرفت
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
در ضمن فراهم بودن همه چیز بسته به ثروت پدر داره نه تعداد فرزند بعضیا تک فرزند و پدر فقیری دارن که هم چیز فراهم نیست بعضی هم چهار تا بچه ان ولی اونقدر پدرشون پولداره همه چیز فراهم بوده.
بچه من تک فرزنده ولی اونقدر با دوستاش بوده و خوش بوده . منی که خواهر و برادر داشتم مثل اون نبود. اتف ...
دوست و رفیق با خواهر و برادر فرق داره
من اصلا نمیگم تک فرزندی بده یا خوبه. اتفاقا به خاطر مزایای زیادی که داره طرفدارش هم هستم
ولی خب ازدواج واسه شون با توجه به این مسائل یه کم چالش داره
در ضمن فراهم بودن همه چیز بسته به ثروت پدر داره نه تعداد فرزند بعضیا تک فرزند و پدر فقیری دارن که هم ...
درسته ولی عموما تک فرزندها رفاه بیشتری داشتن
چون یه بچه بوده قاعدتا اگر درامد پدر متوسط هم بوده باشه بهتر میتونسته خواسته هاشون براورده کنه
برا یه سریا موافقم برا یه سریا نه. یه دختر تک فرزند میشناسم که بیچاره داماد سر خونه گرفته کل خرج خون ...
خب اولی واقعا خودشو بیچاره کرده
دومی هم با این توقعاتی که داره معلوم نیست کی ازدواج کنه با این وضعیت اقتصادی و اخلاق پسرا
ولی بچه های اون بیچاره ها تنها میمونن نه عمه ای نه دایی نه خاله ای و...
دوست و رفیق با خواهر و برادر فرق دارهمن اصلا نمیگم تک فرزندی بده یا خوبه. اتفاقا به خاطر مزایای زیاد ...
نه اتفاقا بعضی دوستان از خواهر و برادر به آدم نزدیکن. ما که کوچیکیم ولی تو سن بالاها دیدیم پدر و مادر که میمیرن خیلی خواهر برادران برا تقسیم ارث میشن از صدتا دشمن بدتر. من حتی دیدم دخترهایی که به مادرشون خیلی رسیدن و بعد مرگ مادر توقع ارث بیشتر داشتن . خیلی دیدم
نه اتفاقا بعضی دوستان از خواهر و برادر به آدم نزدیکن. ما که کوچیکیم ولی تو سن بالاها دیدیم پدر و ماد ...
همه اینا درست ولی خب اینا ربطی به موضوعی که تو تاپیک مطرح کردم نداره عزیز
اینکه گفتی ربطی به تک فرزندی نداره ها من تک فرزند نبودم ولی اتاق مستقل داشتم اسباب بازی و وسایل مو ه ...
من عموم جامعه رو در نظر گرفتم افرادی مثل شما کمتر هستن.