2777
2789
عنوان

من فکر میکنم ازدواج واسه تک فرزندها سخت تره

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست
درسته ولی عموما تک فرزندها رفاه بیشتری داشتنچون یه بچه بوده قاعدتا اگر درامد پدر متوسط هم بوده باشه ...

پس کاش منم تک فرزند بودم اینقدر فقر رو خونه پدرم نچشیده بودم. چون الان خواهر و برادرم اصلا سودی برام ندارن و همه گرفتاری‌های پدر و مادرم رو دوشمه

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

من عموم جامعه رو در نظر گرفتم افرادی مثل شما کمتر هستن.

اتفاقا من اطرافیانم همه مثل خودم بودن 

دیگه الان اکثر بچه ها اتاق جدا گانه دارند 

اون ۶۰ سال پیش بود ک بچه ها کنار هم قطاری میخوابیدن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من اطرافیانم همه مثل خودم بودن دیگه الان اکثر بچه ها اتاق جدا گانه دارند اون ۶۰ سال پیش بود ک ...

من که خودم و دوستان و همه دور و بری هام اتاق مشترک داشتیم لااقل تا یه سنی مشترک بود اتاق هامون

بعد بحث فقط اتاق مشترک داشتن نیست چیزای دیگه ای هم هست

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

ولی بچه های اون بیچاره ها تنها میمونن نه عمه ای نه دایی نه خاله ای و...

چه جالب . عمه و خاله و دایی کیلویی چند . کدومشون تو سختیا میان به داد آدم میرسن. والا همش شعاره

چه جالب . عمه و خاله و دایی کیلویی چند . کدومشون تو سختیا میان به داد آدم میرسن. والا همش شعاره

اگر خوب باشن خوبه بهتر از تنهاییه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من که خودم و دوستان و همه دور و بری هام اتاق مشترک داشتیم لااقل تا یه سنی مشترک بود اتاق هامونبعد بح ...

درسته 

ببینید من دوسه تا از نزدیکانم تک فرزند هستن ولی تو زندگی هیچ مشکلی ندارن روابط شون با دیگران و دوستاشون عالیه. تو زندگی مشترک هم مشکل ندارند 

این چیزا برمیگرده به تربیت درست و ذات اون آدم 

از اون طرف خیلیا رو میشناسم که خواهر برادر هم دارند ولی مثل سگ و گربه هستن رابطه شون افتضاح 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
همه اینا درست ولی خب اینا ربطی به موضوعی که تو تاپیک مطرح کردم نداره عزیز

نه من جواب پستتون رو دادم. در کل تک فرزندی ربطی نداره. همسایه ما تک فرزنده پدرشم پولداره . شوهرش بداخلاقه . اما داره زندگیشو می‌کنه . اونقدر آدم میشناسم که چند فرزندن و پدرشون پولدار نیست ولی راحت طلاق گرفتن. بساز بودن و سطح توقع بسته به تربیت خونواده داره . بعضی پدرها دختراشون رو لوس میکنن بعضی هم میگن دختر باید با لباس سفید رفته با لباس سفید بره بیرون.

الان اکثرا یا تک‌فرزندن یا ۲تا بچن بنظرم خیلیی خوبه عشق و توجه کافی بهشون میرسه بیشتر میشه رو تربیتش ...

این توجه و عشق و تامین مالی بیش از حد

آسیب های زیادی هم داره

آسیبش کم از عدم توجه نیست

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
ولی بچه های اون بیچاره ها تنها میمونن نه عمه ای نه دایی نه خاله ای و...

ماهاداریم چیکارکردیم

۵تاعمه دارم

۳تاعمو

۸تاخاله

۵تادایی 

باهیییییییچکدوم رفت امد نداریم فقط کافی ی باربری خونشون میگن شماهاواسه پولمون اومدین خداشاهده ۱۸ساله باهمشون قطع رابطه ایم.

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون