2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین برا ساعت براساس دقیقه شمار تقسیم میکنیم ولی این نمیدونم چرا هشت قسمت کرده

ساعت به چهار تا ربع ساعت تقسیم شده در کل ک بعد میایم اونا رو باز تقسیم میکنیم 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
همیشه اول ساعت رو به ربع قسمت باید تقسیم کنیم یعنی؟

آرع دیگه بعد با توجه به سوال باید تقسیم بندی کنیم مثلن بعضی وقتا به نیم تقسیم میشه و الان به ربع تقسیم شده و اون ربع اومده باز به نصف تقسیم شده

صفحه ای ک خودش ساعت داده رو نگاه کن گفته ساعت نیم داریم ک میشه ۱ دوم و ربع داریم ک میشه ۱ چهارم بعد یا ۱ دوازدهم داریم ک ساعت به ۱۲ قسمت تقسیم شده الان باید با توجه به ساعتی که بهمون داده بفهمیم از ربع استفاده کنیم یا بقیه چیزا

@آنالیزا میشه بیای عزیزم

سلام عزیزم خدمت شما

اول که ساعت که به شما داده شده در تاپیک قبل ارسال کردید  کاملا غیر استاندارد رسم شده من خودم به این نحو رسم کردم که واضح تر باشه اما از شکل که معلم فرزندتون دادند هم دور نباشه 
این‌جا ما ساعت پنج دقیقه مانده به چهار داریم
وقتی پنج دقیقه داده یعنی ساعت مابه دوازده قسمت تقسیم شده که پنج دقیقه یک قسمت از ربع ساعت را اختصاص داده پس مخرج ما که کل هست میشه دوازده

و پرسیده شده چه کسری مانده تا ساعت چهار و نیم شود برای اینکه بدونیم چند قسمت پیش بریم تا برسیم به چهار و نیم 

یک قسمت پنج دقیقه ای به چهار مانده وشش تا پنج دقیقه ای هم از چهار باید بگذره که در شکل براتون رسم کردم میشه هفت دوازدهم 

و پرسیده شده چه کسری از سه گذشته که ما در سه تمام هر پنج دقیقه یک واحد می‌شماریم که میشه یازده که کسر ما میشه یازده دوازدهم

و پرسیده شده اگر چهار واحد اضافه کنیم ساعت چند میشه 

الان پنج دقیقه به چهار هست واحد ما هم پنج دقیقه ای بود چهارتا پنج دقیقه ای که پیش روی داشته باشیم ساعت ما چهار و ربع میشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
سلام عزیزم خدمت شمااول که ساعت که به شما داده شده در تاپیک قبل ارسال کردید کاملا غیر استاندارد رسم ...

عزیرم جوابی که معام داده رو ببین نمیدونم چرا با بچها دریت ساعتو توضیح نمیده انقد میپیچونه مثلا پرسیدیم دقیقه روی ۱۱هست یا۱۰ میگه مابین ۹ و ۱۲ بعد هشت قسمت کرده