2777
2789
اخی پسر منم یک سالش نشده ۱۱ ماهشه غذا یه ذره بافت داشته باشه نمیتونه بخوره باید میکس کنم شما چه جوری ...

پسرمنم ۱۱ ماهشه .ن میخوره همه چی 

چون اینطوری عادتش دادم .اتفاقا بیشتر دوس داره 

چون غذاشو میزازم پیش خودش میخوره .

ی طرف میزارم پیش خودش خودمم کنارش میزارم دهنش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحانه تخم مرع .پنیر .ارده.کره بادوم..کرم بسکوییت (البته من ترجیحم این که تخم مرغ و پنیر بخورن فقط)ن ...

عزیزم ارده ندیدم تا حالا همون ک کرمی رنگه و شله؟ با چی میدی چون ته مزه تلخ داره اره؟

کره بادوم زمینی با چی میدی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
ولش کنید جوابشو ندیم خودش میره من این جور ادمها رو میشناسم دوست داره یه چیزی بهش بگی و ادامه بده

نه شوخی کرده بود 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عزیزم ارده ندیدم تا حالا همون ک کرمی رنگه و شله؟ با چی میدی چون ته مزه تلخ داره اره؟کره بادوم زمینی ...

بله ارده همونه فروشگاه ها دارن 

ارده رو باشیره میخورن 

کره بادوم زمینی رو خالی میخورن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
ب این سن سال ، فرق بین بی ادبی و شوخی نمیدونیاطرافیانت چی میکشن از دستتحروم کردی زحماتشونو

ولش کن عزیزم حالا داره جواب شما رو میده بیا رو حرف خودمون بچه شما چند وقتشه؟؟ 

زمانی که بچه هام کوچیک بودن مثل شما حساس بودم به صبحانه و عصرانه و شام و اینچیزا 

الان نه اصلا 

صبحانه که باید براشون بذارم برن مدرسه مرغ آبپز می کنم ریش ریش می کنم با زعفرون یه تفتش میدم این یه لقمشونه 

ناگت و فلالفل آماده از بییرون می خرم گاهی شسرخ می کنم لقمه می گیرم 

گاهی سوسیس سیب زمین 

پنیر سبزی گردو 

تخم مرغ رو حتما باید با پنیر ورقه ای براشون لقمه بگیرم 

گاهی روی نون تست شکلات صبحانه با موز اینم دوست دارن 

کلا بچه های من برای صبحانه خیلی ادا دارن 

ناهارم هر چی درست کنم زیاد درست می کنم عصرم همون ومی خورن گاهی شامم همون و می خورن 

شامم یه چیزی که سریع بشه سوپ و آش و املت و کوکو و این سبکیا 

کلا من شاغلم واقعا حوصلم نمی کشه یکسره شام و ناهار مدل به مدل درست کنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عزیزم ارده ندیدم تا حالا همون ک کرمی رنگه و شله؟ با چی میدی چون ته مزه تلخ داره اره؟کره بادوم زمینی ...

با شیره انگور

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟