2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 69 پست

بیمارستانم دولتی برو من دولتی بودم هیچی فرقی. نداره باخصوصی فقط پمپ گرم و۷تا۸تا پرستآر الکی میان سرگرمت میکنن خصوصی. خداتومنم پول میگیرن اما دولتی هم همون بالاخره کارشون دنیااوردن بچه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همسن توام اسی ...من مشکل مالی ندارم ...من هم و غمم حیوونامه ..نمی‌خوام بچه بیارم سگامو از دست بدم .بدون سگم مخصوصا اون بزرگه من میمیرم...اینا ولی ازم بچه میخوان...نمیتونم دلشونو. بشکونم ..دلم نمیاد آدمهای بدی نیستن .ولی من و شوهرم بچه نمی‌خوایم .شیطونه میگه طلاق بگیرما اگع اصرار. کنن ...چه معنی میده واسم وقت دکتر بگیرن ...پدرشوعرم همه جا نشسته گفته عروسم زایمان کرده ...نگفته دخترم زایمان کرده 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
بزار ی چیزی بهت بگمخدا ی چیزیو فهمیده ک دادع بهت بخشیده بهت ت این سن باردار شدن خیلی سخته و بدون و د ...

دکترم همینو گفت کارم شده همش گریه همه منو می ترسوندن میگن مشکلات بیشتر میشه شوهرت کم میاره میمونه گوشهٔ خونه تو باید کار کنی

نه بچه اولمه

خب امکان داره سقطش کنی ، بعد شرایط مالی رو داشته باشی ولی دیگه بچه دار نشی خیلی چنین مواردی بوده،بچه خودش روزیش و میاره شوهرتون واسه بچه هم ک شده امیدوارتر میشه و تلاش بیشتری میکنه

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ما قبل از دنیا اومدن بچه اوضاع مالیمون داغون بود باور کن دخترم ک دنیا اومد یه ماه بعدش مغازمونو ازمون گرفتن و کلی گریه کردیم برا اولین بار اشک شوهرمو دیدم همون روز یه مغازه خیلی بزرگتر با موقعیت بهتر با صاحب مغازه خیلی با انصاف گیرمون اومده دیگه بعد از اون همش پیشرفت بود حتی خودمون مغازه خریدیم الانم بچه دوممون میخواد دنیا بیاد ب امید خدا ...گلم یه حکمتی هست اوضاع همیشه یکجور نمیمونه توکل کن ب خدا سقطش نکنیا ممکنه دیگه نتونی باردار شی و بشه بزرگترین حسرت زندگیت

دکترم همینو گفت کارم شده همش گریه همه منو می ترسوندن میگن مشکلات بیشتر میشه شوهرت کم میاره میمونه گو ...

شوهرمن یک تنبلی بود که نگو همش  من میرفتم سرکار الان که بچه اومده ازصبح ۸میره تا۸شب 

نه دقیقا خانواده ام همینو میگن شوهرم فروشنده است ولی دوازده ساله حقوقش خیلی بشه بیست تومن پولش و از ...

خیلیا هستن که از طرف خانواده شوهر حمایت نمیشن حقوق شوهرت هم خوب نیست ولی اونجوری هم نیست بگی نمیتونم بچه دار شم خیلیا تو همین سایت با این حقوق ۳یاحتی دیدم۴نفر زندگی میکنن من باشم با توجه به سن و اینکه دیگه پیش اومده اصلا سقط نمیکنم باز خودت بهتر میدونی 

دکترم همینو گفت کارم شده همش گریه همه منو می ترسوندن میگن مشکلات بیشتر میشه شوهرت کم میاره میمونه گو ...

ب حرف بقیه گوش نده عزیزم .. مردم شوهر ندارن میرن بچه از پرورشگاه میارن ک سر پیری یکی باشه دستشونو بگیره بعد شما خدا خواسته باردار شدی و ناشکری...اصلا تردید ب دلت راه نده ب خدا امید داشته باش و بچتو نگه دار و مثل دسته گل بزرگش کن و کیف کن

نه ناامید نشو به حرفشون نکن واقعا میگم، به دنیاش بیار الان کابری نوشته بود وضع مالیسشون از شما بدتر و تا حالا خرج نکردن برای بچشون یا هدیه اووردن من مطمئنم خدا خودش کمک می‌کنه روزیشو می‌رسونه زندگیتون از این رو به اون رو میشه با برکتی که با خودش میاره به دنیاش بیار سنت کم نیست این رحمته نه زحمت 

ببین همه رو ولش میکنی 

ت این ی مورد خیلی ضربه ها خوردم و فهمیدم فقط باید ب خدا و خودم و همسرم تکیه کنم 

اون بقیه از خدا ک بیشتر نمیدونن فداتشم 

قشنگ با شوهرت حرف بزن 

بگو خدا مارو لایق پدرو مادر شدن دونسته 

تلاشمون رو میبریم بالا 

هیچ وقت کم نمیارم 

بقیه بچه خوشگلتو نگه نمیدارن ت نگهش میداری فداتشم

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

درسته

بقیه فقط بلدن بترسونن 

وقتیم ک بندازه بچه رو سرزنشش میکنن 

اون وقت اسی میمونه با کوله باری از عذاب وجدان

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂