2777
2789
عنوان

قرار بود بیایم شهر زندگی کنیم همچی رو به راه بشه نکه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 72 پست
اینجا شهر خودمونه اونجا غربت بود برام ولی الان از همه چی افتادم یه ارایشگاه ساده رو نمیتونم برم قبلا ...

بنظرم فعلا درجا نزن یکم صبر کن 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ادم سر کار رفتن نیستم یعنی نمیدونم از کجا شروع کنم یا چ کاری برمک به روحیاتم بخوره چون اضطراب اجت ...

صبوری کن عزیزم 

انشاءالله این دوره سخت هم میگذره

خدا خودش گفته بعد از هر سختی آسونی هم هست

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

من ضعیف الاعصاب الان تو محل کار چقد بغضی شدم دارم ب استارتر راهکارم میدم خیر سرم 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
یه تاپیک دربارش زدم ،خودمم خ اعصابم خورده ولی الان چون حال پسرم خوب نیست اصلا دیگه حوصله چیزیو ندارم ...

بلا به دور باشه عزیزم 

انشاءالله بهتر شد 

سر فرصت بگید پاشه برید خونه خودتون واسه زندگی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

بلا به دور باشه عزیزم انشاءالله بهتر شد سر فرصت بگید پاشه برید خونه خودتون واسه زندگی

ممنونم عزیزم

من ادم سر کار رفتن نیستم یعنی نمیدونم از کجا شروع کنم یا چ کاری برمک به روحیاتم بخوره چون اضطراب اجت ...

چه قدر مثل منی فقط برون گرا تر هستی ،مشکلاتت رو می ریزی بیرون ، من چی بگم شوهرم همه اموالمون رو به باد داد حالا باید باسختی زندگی کنیم افسردگی شدید دارم 

اسی خوب بردگردین شهرتون ..چرا انقد خودتو عذاب میدی

خب میگم اینجا شهر خودمونه ولی خرج اینجا زیاده

در واقع ما بخاطر کار شوهرم منتقل شدیم 

به اونجا ک هزینه هاش کمتر بود 

بچهام راحت میرفتن مدرسه و میومدن بدون

هیچ خرجی

چه قدر مثل منی فقط برون گرا تر هستی ،مشکلاتت رو می ریزی بیرون ، من چی بگم شوهرم همه اموالمون رو به ب ...

خدا کمکتون کنه انشالله اوضاعتون رو به راه بشه به زودی 

منم خستم افسردگیم بیشترم شده

امروز نوبت دکتر دارم ولی شوهرم میگه پول ویزیتش رو از کجا بیارم هییی خدا

خدا کمکتون کنه انشالله اوضاعتون رو به راه بشه به زودی منم خستم افسردگیم بیشترم شدهامروز نوبت دکتر دا ...

انشا الله مشکلات شما هم حل بشه، نمی دونم ی عده رو می بینم چه شادن زندگی خوبی دارن ،ی عده با رنج زندگی می کنن کاش خوشبختی سهم همه ادم ها بود