2777
2789
عنوان

قرار بود بیایم شهر زندگی کنیم همچی رو به راه بشه نکه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 73 پست
من شهر خودمونو خ دوست دارم خ باصفاست ولی بخاطر بچه هام پسرمم ک مشکل داره میگم شاید اونجا امکانات بیش ...

بخدا نرو پشیمون می‌شی 

از منی بپرس ک 15ساله تو غربتم 

و انقد دلم برای بچه هام میسوزه ک حد نداره 

هرچقدر هم امکانات باشه استفاده ازشون راحت نیس همون امکاناتم پول زیاد میخواد 

فک کن من خودم چقد پرحسرتم ک سالی دوبار بیشتر پدرمادرمو نمیبینم این خیلی درد داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار چی من اینقد افسرده شدم دلم نمیخاد از جام تکون بخورم

اینجوری هرگز نمیتونی عادت کنی اگه میخوای اونجا بمونی باید خودتم بخوای قطعا اولش سخته واسه همه اینجوریه

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
بخدا نرو پشیمون می‌شی از منی بپرس ک 15ساله تو غربتم و انقد دلم برای بچه هام میسوزه ک حد نداره هرچقدر ...

بخدا بغضم گرفت

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
عزیزم اگه واقعا تحت فشار هستین خودتونو عذاب ندین برگردین به شهر خودتون

اینجا شهر خودمونه 

اونجا غربت بود برام 

ولی الان از همه چی افتادم یه ارایشگاه ساده رو نمیتونم برم قبلا اصلا دغدغه خرید رو نداشتم

الان چندماهه اومدیم اینجا یه جورابم نتونستم

برا خودم بخرم 

مال خودمونه ،خواهرشوهرم دید خونه خالیه زرتی بدون اجازه رفته داره اونجا زندگی می‌کنه حتی یه خبر نداد

وااا 

عجبا 

خونه ای که صاحب خونه هنوز پاشو نگذاشته ..من حرص خوردم واقعا

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

من گوه شانس بخاطر خونوادم هیج جا نرفتم الان همه دارن مهاجرت میکنن خواهرام دوتاشون رفتن داداشم رفته خواهر کوچیکم اگه بره دیگه واقعا نابود میشم ،خانواده معلوم نیست تا کی پیشت باشن حتما واسه آیندت برنامه داشته باش 

تو شهر باید هر دو شاغل بود تا بشه زندگی رو گذروند

من ادم سر کار رفتن نیستم 

یعنی نمیدونم از کجا شروع کنم یا چ کاری برم

ک به روحیاتم بخوره چون اضطراب اجتماعی دارم و خیلی حساسم

وااا عجبا خونه ای که صاحب خونه هنوز پاشو نگذاشته ..من حرص خوردم واقعا

یه تاپیک دربارش زدم ،خودمم خ اعصابم خورده ولی الان چون حال پسرم خوب نیست اصلا دیگه حوصله چیزیو ندارم ولش کردم دیگه