2777
2789
عنوان

دانشجو پرستاریم تو فکر انصرافم چه کاری درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 182 پست
وای نگو پس علاقم چی میشهبعدش پریستیژ پرستاری کجا و ارایشگری کجا من راستش درامد چندان برام مهم نیس خا ...

بخدا پرستیژ ارایشگرای مطرح از پرستار خیلی بیشتره

اینو اینجایی فهمیدم که واسه مراسم خواهرم چنتا بازدید عروس رفتم ارایشگاهای به نام. طرف تو یه روز ۱۵ تا عروس درست میکنه عروسی ۲۰ ۳۰ تومن درامدش ماهانه ۴ ۵ میلیارده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دقیقا راحت طلب و نازنازیم

بعنوا ن کسی که کلا با اکثر رشته های پزشکی و علوم پزشکی اشنایی دارم پرستاری کار زیاد و حقوق کم .کار زیاد از این نظر که شیفت شب داره خیلی بده وگرنه اگر مثل کارندی توی ساعات اداری بود میشد یکجوری باهاش کنار اومد 

بخدا پرستیژ ارایشگرای مطرح از پرستار خیلی بیشترهاینو اینجایی فهمیدم که واسه مراسم خواهرم چنتا بازدید ...

دقیقا دقیقا بخدا چ احترامی چ پولی 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

خیلی پنجاه پنجاهه اسی واقعا موقعیت سختی داری ترمیم دو پایم داری از ی طرفم مجبوری انصراف بدی الانم یک ...

عزیزم رو راست باش باهام 

به خودت بستگی داره و شانسیه نشد حرف

میرسونم به نظرت؟ اصلا تو باشی این کارو میکنی

کاربری دست 98348نفره

عزیزم رو راست باش باهام به خودت بستگی داره و شانسیه نشد حرفمیرسونم به نظرت؟ اصلا تو باشی این کارو می ...

اخرش سکته نکنی فقط🤣🤣🤣

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...