2777
2789
عنوان

اوردن بچه از پرورشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست

یبار یه کلیپ دیدم تو اینستا یه زنه و مرده دوتا بچه به فرزند خواندگی گرفته بودند بعد همشون دور میز نشسته بودن از غذا خوردنشون فیلم میگرفتن بچه خودشون هم وسط اونا بود از نگاهشون تحقیر رو حس کردم اگه قراره نامادری و نا پدری منت سر اون بچه ها بذارن یا همش خرابکاری بچه خودشونو بندازن گردن اونا و سرو صدا راه بندازن و جلوی بقیه خیرسرشون مهربونی کنن بچه با هزارتا اختلال روانی بزرگ میشه و بیشتر زجر می‌کشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممعلومه مسلمون تو یه خانواده بی حدا به دنیا میومد خوشبخت بود؟ودف

بی خدا چیه😐

مسیحی از کی تاحالا بی خداست؟

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

نصف اموالش رو باید بزنه به اسم بچه همون اول به نظرت دلش میاد همچین کاری بکنه؟! دخترش بزرگ بشه نمیگه ...

همچین چیزی نیست که ملک به نام بشه، تمکن مالی خانواه بررسی میشه و داشتن بیمه 

هر چند به این خانواده بچه نمیدن با توجه به اینکه هر دو جنس فرزند رو. دارن

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
یه دو خط بخون از کتاب تون با ترجمه باخدا

😂

خوندم همشو😀

بیخیال با کی بحث میکنم

تورو به خیر مارو به سلامت🙄

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

این چه حرفیه گلم؟!میخاد عین دوقلوها بهشون رسیدکی کنه شماخواهرمنو میشناسی ک تهمت میزنی؟!

من تهمت نمی‌زنم اشتباه نکن بره بیاره خیلی هم کار خوبیه میگم باید واقعا امادگیشو داشته باشه نه از روی احساسات تصمیم بگیره مگه دوقلوها دعوا نمیکنن باید خودشو آماده کنه چون بچه حساسه با کمبود محبت و تبعیض بیشتر اختلال روانی و عقده پیدا میکنه من فقط اینو میگم 

نیازی نیست یه ملک کامل بزنن در حد یکی دو دونگ کافیه . عدم سو پیشینه و اعتیاد .....

همچین چیزی نیست که ملک به نام بشه، تمکن مالی خانواه بررسی میشه و داشتن بیمه  و شرایط فرهنگی و سو پیشسنه

هر چند به این خانواده فرزندی نمیدن چون از هر دو جنس فرزند دارند

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
که اینطوربه سلامت

تنها تفاوت ما و شما اعتقاد به تثلیث و پسر خدا بودن عیسی است.

اون ک خدا نداره آتئیسته نه مسیحی

یادمه قدیما تو شهرمون میگفتنیه مرد و زنی یه پسر از پرورشگاه اوردن بزرگ کردن،،بعد نمیدونم بزرگ شده بو ...

منم میگم ممکنه تو مثلا ب قصد ادب دعواش کنی خودش برداشتش اینه ک دوستش نداری و ضربه میبینه اما دیگ نمیدونم تصمیم خودش چی باشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
فڪر نامحرم بودن دخترو هم بڪنہ بہ همسرش وبعدها پسرش

میگن به پدر بزرگ و مادر بزرگ صیغه میخونن براشون یه همچین چیزی.که به بچه ها و پدر و مادر محرم بشن.مثلا الان خواهر این خانم دختر و پسر داره اگه یه دختر بیاره از پرورشگاه به مامان و بابای این کاربر و خواهرشون صیغه نمیدونم چی میخونن که دختر پرورشگاهی میشه خاله خواهرزاده های اسی و محرم العمر میشن.از یه خانم حوزوی شنیدم چند وقت پیشا.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
من تهمت نمی‌زنم اشتباه نکن بره بیاره خیلی هم کار خوبیه میگم باید واقعا امادگیشو داشته باشه نه از روی ...

درسته

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید