2777
2789
عنوان

اونایی که عقدنامه یا تازه عروسی کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست
فشار خانواده ها که هی میگن عروسی بگیرین که دیگه هیچی

بگید کمک کنید تا بگیریم 

عزیزم بجا  دعوت کردن پونصد نفر مهمان. میتونید عروسی کوچیک بگیرید نزدیکان دعوت کنید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سرویس خواب و میز تی وی هنوز نگرفتیم،نه من چهار ساله الان صبر کردم بعد اینجوری؟؟...

ای کاش صبر نمیکردی 

من دو سال پیش عروسیم بود گوشت گوساله درجه 1 کیلویی 190 بود 

الان کیلویی چند شده؟! 

هرچی بیشتر صبر کنی گرون تره... بدتره 

من دو سال پیش خونمو خریدم 550 میلیون اول سال برای خونمون مشتری اومده 1500 ندادیم الان اگه 2500 هم بدن نمیدم

دو سال پیش طلا بود گرمی یه میلیون _ یه میلیون و 500 الان شده گرمی چند؟! 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم،وام ازدواج که همون سال اول خرج جهیزیه و کار کردیم،وام ودیعه مسکن چطوریه میتونی راهنمای ...

باید ثبت نام کنید از کافینت ها بپرسید راهنماییتون میکنن.

شهرهای کوچک 150,تومن وام‌ ودیعه مسکن هست.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

خرید عروسی و اینارو ولش کن

یه سرویس خواب ارزون فعلا بردار با یه میز ارزون  خونه هم‌خالا نمیخواد لوکس و کلید نخورده و اینا باشه فعلا برید سر زندگیتون از زمان‌کرنا هم‌که عروسی زیادی برگزار نمیشه به اون صورت یه مختصر عروسی و تمام.

با همون کادوهای عروسی میتونید خرج و مخارج تالار رو تقریباً بدین البته اگه اهل کادوی تپل دادن هستن.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤