2777
2789
عنوان

آیفون زدن همسایه

264 بازدید | 28 پست

سلام خانما

ما خونمون دو طبقه هست و دو تا آیفون داریم کلا بالا و پایین ولی هر کی میاد دم در که فامیل و دوست و آشنای همسایمون هست آیفون خونه مارو میزنه ! میگن علت هم اینه که بچه کوچیک دارن ممکنه خواب باشن! خب آخه این درسته یعنی چی وقت و بی‌وقت وسط ظهر مارو از خواب بیدار میکنن کم رفت و آمد هم ندارن حداقل روزی سه بار زنگ مارو میزنن اگه هم باز نکنی هی زنگو میزنن آدمای خوبی هم هستن تو بقیه موارد نمیدونم چشونه ولی بنظرتون این پرو بازی نیست بی ادبی نیست ؟ من خودم خونه یه اقوام رفتم آپارتمانی بود چون نمیدونستم کدوم طبقه هست زنگ زدم پرسیدم آخه این کارا یعنی چی شما فکری به ذهنتون میاد کاری کنیم زنگ مارو نزنن

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب طبیعتاً با رفتن مهمون ب خونشون اون بچه بیدار میشه دیگ چ کاریه شمارو زابرا کنن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بر ندار بزار زنگ بزنه چون جواب میدی آیفون شمارو میزنن

یه بار نشستم برنداشتم اینقدر درو محکم زد و اینقدر آیفون زد مجبور شدم باز کنم دریغ از اینکه یه بار آیفون خودشون بزنه

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
اگر روت نمیشه به همسایه تدکر بدی و زیاد مهمان نداری آیفون خونت رو به مدت یه هفته خاموش کن

اصلا کسی خونه ما نمیاد سالی دو سه بار  شاید اره پیشنهاد بدی نیست 

همسایه ما هم دخترش میاد زنگ مارا میزنه چندبارهم با احترام گفتم ولی باز تکرار میکنه کوچیک هم نیست ۱۹ ...

خیلی رو اعصابه