2777
2789
عنوان

آیفون زدن همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست

محکم باش برو به خانومش بگو شوهرم عصبی میشه سرما خالی میکنه اخه این درسته میخوایم استراحت کنیم مهمون هاتون مزاحم ما شن چند باز زنگ زدم آیفون بردار بگو شما بگن فامیل فلانی بگو چرا در منو زدی زنگ خودش بزن بعدش که رفتن خونه همسایه ات یه دستمال یه شال یه چیزی خلاصه ببند به سرت برو بگو رنگشان بزن بگو مهمون های شما بودن انگار اومدن الان زنگ منو زدن من به شدت سردرد شدید داشتم با قرص خوابیده بودم همینکه خوابم برده بود به لطف شما بیدار شدم الانم باید برم دکتر یکم جدی رفتار کن زنگ شما رو نزنن والله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ واحد خودتونو از کار بنداز ی مدت

میدونه مشکل اینه در کل آدمای خوبی هستن مثلا غذا میارن و فلان ولی فقط تو این مورد بد هستن نمیخوام یه جوری بشه کلا از ما بدشون بیاد به نظرت آیفون رو قطع کنم بگم خرابه ؟

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
اصلا کسی خونه ما نمیاد سالی دو سه بار شاید اره پیشنهاد بدی نیست

من خودم عادت دارم آیفون رو خاموش میکنم 

مگر روزی که بدونم پست بخواد بیاد 

که اونم معمولا زنگ میزنه به گوشیه من و شوهرم 

خود شوهرمم که هم ریموت در رو داره 

و هم کلید 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
مگه شما طبقه دوم نیستید؟ اگه در رو محکم بزنن خوب طبقه اول بیشتر اذیت میشه

اره نمیدونم کلا ایم کارا چیه اینم درسته فک کنن حاضرن صدای در تحمل کنن آیفون باز نکنن

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بهش بگو اگه میشه ب مهموناتون بگین رسیدن پشت در ب خودتون پیام بدن آیفون براشون بزنید من گاهی خوابم وقتی یهویی با صدای آیفون بیدار میشم سردرد میگیرم بعد همسرم ناراحت میشن وقتی دلیلشو میفهمه غر میزنه بهم ...هرچقدر هم آدمای خوبی باشن دلیل نمیشه مزاحمت ایجاد کنن شما نگاه کنید ک ...خوابه اونا خوابه خواب شما اخ   

فروش تابلو ماه‌ ترند شده انواع سایز بانور آفتابی ومهتابی تو فقط انتخاب کن نمونه ش پروفایلم🤩😍🤩
خیلی رو اعصابه

منو چی میگی همسایمون مهموناش زنگمون رو میزنن هیچ خودش هیچ وقت کلید برنمیداره وقتو بی وقت زنگ خونه مارو میزنه میگه شوهرم کلیدرو برده سرکار چند بار هم سر این موضوع بحث کردیم میگم از رو کلید یه دونه بزن داشته باشی اما خسیسه نمیزنه البته فکر کنم دروغ میگه بهانه شه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
منو چی میگی همسایمون مهموناش زنگمون رو میزنن هیچ خودش هیچ وقت کلید برنمیداره وقتو بی وقت زنگ خونه ما ...

ووی چه بد شما خونه خودتونید یا اجازه ما ایشاله یه خونه خوب گیرمون بیاد میریم

ووی چه بد شما خونه خودتونید یا اجازه ما ایشاله یه خونه خوب گیرمون بیاد میریم

نه واسه ما هم اجاره ایه. آره ما هم خونه خوب گیرمون بیاد از اینجا بلند میشیم به نظرمن خونه ویلایی خیلی بهتر از آپارتمانی اگر ویلایی خوب پیدا کردیم ویلایی میگیریم حداقل خیالمون ازدست همسایه راحته

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه واسه ما هم اجاره ایه. آره ما هم خونه خوب گیرمون بیاد از اینجا بلند میشیم به نظرمن خونه ویلایی خیل ...

اره خیلی خوبه ویلایی ولی قیمتش خیلی رفته بالا ایشالا یه خونه خوب خوشگل گیرت بباد یا حتی بتونی بخری ما هم سال بعد یه خونه قیمت مناسب پیدا کنیم