omrannihan مدیر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 عنوان خیلی دوست دارم نخوابم | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست خیلی دوست ندارم نخوابم و یه کاری انجام بدم..اما نمیدونم چیکارخسته شدم از کارای تکراری خونه بشور . بپز . بشور . جمع کن . جارو کن😢 خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند.. امروز | 08:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 بچه چه قدرشونع ؟یکش بشه کوچیکه بشه پنج راحتی دیگه هر دو صبح مهد و مدرسه هستن و شما می تونی یه کار پا ... ۸ و ۴ ساله پسرم که ۴ سالشه خیلی وابسته اس بدون خودم جایی نمیمونه این بده..میگه من پامو مهد نمیزارمنمیدونم چطوری بفرستمش پیش دبستانی🤦🏻♀️ خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..
313yekmontazer عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 1190 ۸ و ۴ ساله پسرم که ۴ سالشه خیلی وابسته اس بدون خودم جایی نمیمونه این بده..میگه من پامو مهد نمیزارمنم ... درست میشه نگران نباش مربی بلده چی کار کنه بلاخره بشینه نهایتش از مشاوره استفاده می کنی و تمام
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 درست میشه نگران نباش مربی بلده چی کار کنه بلاخره بشینه نهایتش از مشاوره استفاده می کنی و تمام امید وارم دوست داشتم یه کلاس بفرستمش تا یه کم از وابستگیش کم شه اما الان زمستونه ..کلاسا پر از بچه ..یکی مریض بشه همه میگیرن خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 3054 معرفی کن چی ببینم شاید خوشم اومد اگه ژانر تخیلی دوس داری سریال اتفاقات عجیب خیلی قشنگهیه فضای باحالی داره شخصیت هاشم خیلی دوس داشتنی ان
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 اگه ژانر تخیلی دوس داری سریال اتفاقات عجیب خیلی قشنگهیه فضای باحالی داره شخصیت هاشم خیلی دوس داشتنی ... ممنون کجا دانلود کنم خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 اگه ژانر تخیلی دوس داری سریال اتفاقات عجیب خیلی قشنگهیه فضای باحالی داره شخصیت هاشم خیلی دوس داشتنی ... آخه تخیلی هم خیلی دوست ندارمباز عاشقانه یه چیزی خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 3054 آخه تخیلی هم خیلی دوست ندارمباز عاشقانه یه چیزی اخه منم عاشقانه نمیبینم اصلا😅اگه عاشقانه میخای یه فیلم جدید درومده میگن قشنگه اندرو گارفیلد بازی میکنه اسمش هست ما در زمان زندگی میکنیممن از دی جی موویز میبینم فیلم و سریالا رو
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 1751 اخه منم عاشقانه نمیبینم اصلا😅اگه عاشقانه میخای یه فیلم جدید درومده میگن قشنگه اندرو گارفیلد بازی می ... آها..باشهممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی موفق باشی عزیزم خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..