2777
2789
عنوان

دیشب تا صبح نخوابیدم 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 41 پست
از اون نه ها بوده که یعنی اگر نیای خونت پای خودته 😁😁😁😁 اونم جوون ساده تازه کار هنوز بلد نیست نه ...

اره مردا خنگن

باید میگفت ناراحت نمیشم از تنهایی میترسم دوسدارم پیشم باشی

حداقل اگه میتونی اخر وقت خودت برسون پیشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی دختر مردم تنها تا صبح؟!نگران نشد اتفاقی بیوفته؟!

عزیزم دختر مردم ؟؟؟وقتی خونوادت ب تنهاییت فکر نکردن از یه نامزد که حتی عقد هم نیستین چ انتظاری داری؟سعی کن توزندگیت ازکسی توقعی نداشته باش توقع ادمو نابود میکنه .

خدایش از مردی که تو دوران شیرین نامزدی به خاطر خواهراش نیومده پیش ت ،تنهات گذاشته باید ترسید اینا یه نشونه است  این حد وابستگی به خانواده ش صد درصد بعدها مشکل ساز میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

باید یسر میومد پیش شماا ...خامی کرد رفتارش ناپختس از همینجا گوشی دستت باشه خانوادش روش حاکمن یا دست کم این رو حرف خانوادش وشرایط خانوادش بیشترازشما حساب میکنه ...الان ترگل ورگلی تازه ای اینجوری کم توجهی میکنه دراینده چی میشه !!!بنظرم همین اول راهی یکاری کن اخرین بارش بشه که این رفتارو باهات داشت نه با دعوا البته ...بهش بگو دیشب اینقد ترسیدم تو خونه تنها بودم تاصبح خوابم نبرد همش گریه میکردم مثلاا نامزد دارم من..از طرفی گفتم شاید تو دوست داشته باشی تو جمع خانوادت باشی اونجوری گفتم ولی من گفتم تو چی تو نگران خانمی خودت نشدی شب تا صبح تنها موندم

اره مردا خنگنباید میگفت ناراحت نمیشم از تنهایی میترسم دوسدارم پیشم باشیحداقل اگه میتونی اخر وقت خودت ...

دقیقا . جفتشون تازه کارن . یاد میگیرن 😉

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از اون نه ها بوده که یعنی اگر نیای خونت پای خودته 😁😁😁😁 اونم جوون ساده تازه کار هنوز بلد نیست نه ...

😂😂😂دقیقااا. اگر میدونست که بنده خدا هرطور شده خودشو میرسوند. 

ما خانمها همینیمم من خودمم همینم گاهی چیزی رو از عمق وجود دوست دارم و همسرم که میپرسه میگم نه. الان ولی رک حرفامو با محبت میزنم چون اونا هیچوقت متوجه واقعیت یا تعارف ما نمیشن

😂😂😂دقیقااا. اگر میدونست که بنده خدا هرطور شده خودشو میرسوند. ما خانمها همینیمم من خودمم همینم گاه ...

اره دقیقا . پس معلومه آبدیده شدی 😉

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚