2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم دیشب تو زودپز بالاخره غذا پختم چقدم خوشمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 142 پست

منم خیلی استفاده میکنم . از اون اول که بچه دار شدم دست راستم شده. 

مثلا یعو هوس قیمه میکنن بچه ها. لپم زود میپزه گوشتشو هم میذارم نیم ساعت تو زودپز میپزه بعد قاطی لپه میکنم یک ساعته آماده میشه و بقیه غذاها هم همینطور..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره وقتی عجله داری خیلی خوبهولی هیچی طعم غذای جا افتاده چند ساعته تو قابلمه رو نمیده

مثلا چند ساعت 

من همیشه آبگوشت و خورشت تو زود پز می‌پزم  ولی با شعله کم م ۴ ۳ ۴ ساعت طول میکشه 

چرازودپزامتحان نمیکنی

بلد نیستم نمیدونم چقدر باید توش آب بریزم ...چقدر باید رو گاز باشه ...میترسم بترکه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
من زود پز دارم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم ...نمیدونم چقدر باید توش آب بریزم...اصلا میترسم ازش ... ...

بخدا اذیت میشی فقط با قابلمه بذار ژودپز راحتتتتت هیچی هم نمیخواد 

اب هم در حدی ک میخواین بریز بیشتر نریز چون مصل قابلمه تبخیر نمیشه کم بشه همون باقی میمونه

من مرغ وخورشت بادمجون درست میکنم

منم‌مرغ درست میکنم ولی تایمش کوتاه

خورشت بادمجونم در انتها بادمجون اضافه میکنم

من حتی سوپ ساده هم درست میکنم😅

کلا این گذاشتم قابلمه خورشتی ی قابلمه هم برای برنج 😅😅😅

مال منم برقی نیست .ازین جدیداس ولی هم بلد نیستم ازش استفاده کنم هم میترسم ازش .‌‌...الکی خریدم انگار

من یکی دارم یه دسته اس،زیرش روشن کنم سوپاپش میاد بالا تا وقتی خاموش نکنی  اون سوپاپ نره پایین نمیشه درش را باز کنی 

😂😂😂من چندتا زودپز دارم از اون قدیمی ها و جدید و سوپاپ دار و... تا حالا نترکیدهنمیدونم چی میشه میت ...

بعلی وقتایاابش خشک میشه یاخیلی پرمیکنن ذرات غذاسوپاپ میگیره وبعضیابایدچندباری آشپزی میکنن سوپاپ چک کنن ببینن بسته نشده متاسفانه اینکارنمیکنن به مرورسوپاپ بسته میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بخدا اذیت میشی فقط با قابلمه بذار ژودپز راحتتتتت هیچی هم نمیخواد اب هم در حدی ک میخواین بریز بیشتر ن ...

خب همونو نمییدونم چقدر آب بریزم ...بعد از کجا بفهمم غذام حاضر شده ...بعد میترسم درشو باز کنم یهو غذا بپاشه روم ..دوست دارم یکی. بیاد اول بهم یاد بده 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

زودپز عالیه هم راحته و غذا توش خوشمزه میشه

اینایی که میگن رو گاز یه چیز دیگست دچار کلیشه ذهنی هستن

مال من دو تا دیگ داره با یه در

بعدم چون جنسشون استیل باکیفیت و میگن استیل سالمه ازشون بعنوان قابلمه استیل هم کلی استفاده میکنم

من یکی دارم یه دسته اس،زیرش روشن کنم سوپاپش میاد بالا تا وقتی خاموش نکنی اون سوپاپ نره پایین نمیشه ...

بزار عکسشو بگیرم نگاه ببین ازیناس؟؟

بلد نیستم نمیدونم چقدر باید توش آب بریزم ...چقدر باید رو گاز باشه ...میترسم بترکه

چندبارامتحان کن دستت میاد مثلاخورشت سبزی  گذاشتی بعداینکه سوپاپ بصدادراومد 20دقیقه بهش وقت بده بعد بذاربخارتخلیه بشه  ببین گوشت ولوبیاش درچه حدپخته  توذهنته محاسبه کن 10دقیقه دگه میخوادیابیشتر بازسردیگ ببند  آبم کمترازقابلمه بریز 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید