2777
2789
عنوان

چقدر خوشحالم دیشب تو زودپز بالاخره غذا پختم چقدم خوشمزه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 142 پست
برعکس اعتقاد دارم غذا تو زود پز بهتر طعم میگیره چون سریع پخته میشه و چون دربش کیپه قشنگ مواد به خورد ...

دقیقااااا

تا اینکه برای ی حبوبات یا ی گوشت بخوای کله سحر پاشه ادم تا لنگ ظهر اخرم ببینه دیگ سوراخ شده ی حبوباتش یکیش پخته یکیش سفت😅😅😅

برامنم همینه یادم نمیاد توقابلمه مثلاخورشت سبزی درست کردم دیشب سوپ جوریختم توزودپز

بخدا نعمت بزرگیع 

برا ما شاغلا مثلا قبلا همش از بیرون میخوردیم یاخونه حاضری میخوردیم عذاب وجدان می‌گرفتم 

ولی الان خیلی خوبه شب دوساعته بارمیذارم یا یکساعته اماده س

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زود پز دارم ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم ...نمیدونم چقدر باید توش آب بریزم...اصلا میترسم ازش ...ولی دوست دارم توش. غذا بپزم ...غذاهام همیشه دیر آماده میشه ...

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
منم بدون زودپزنمیتونم زن داداشم اززودپزمیترسه هروقت اونجابرم میگه بیاتوبیاباززودپزکارکن من آشپزخونه ...

😂😂😂من چندتا زودپز دارم از اون قدیمی ها و جدید و سوپاپ دار و... تا حالا نترکیده

نمیدونم چی میشه میترکه 

بخدا نعمت بزرگیع برا ما شاغلا مثلا قبلا همش از بیرون میخوردیم یاخونه حاضری میخوردیم عذاب وجدان می‌گر ...

من بااینکه سرکار نمیرم و همش خونم دارم یا حاضری میخوریم یا ازبیرون ...غذا هم که میخوام بپزم خیلی. طول می‌کشه ..چندین ساعت رو گاز ...واسه همین از آشپزی فراریم ...

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
نگاه کن این زودپزیه ک دارم گزینه سرخ کردنش کجاس؟؟

ازمن تااین فرق داره اماکاربااینم اسونه مثلاخورشت ساعتشومیتونی تنظیم کنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
واییی😍😍زرشک پلو هم؟؟ خورشتا مثلا بادمجون هم؟؟ چحوری میپزی میشه ی توضیحی بدی مثلا اینایی ک نیاز ب س ...

تو زودپز که نمیشه پلو درست کرد 

یا خورشتی مث مرغ که زود وامیره زمان پخت خیلی کوتاه

بادمجون هم تو زودپز له میشه مگر اینکه خورشت پخته و جا افتاده در انتهای کار بادمجون سرخ شده رو اضافه کنی

البته زودپز من برقی نیست از این دوقلوهای روی اجاق 

تو دی جی نگا کن ، برای من خارجی و سنگینه ، دو درب معمولی و زودپز داره و وسایل مربوط به بخارپزی

😂😂😂من چندتا زودپز دارم از اون قدیمی ها و جدید و سوپاپ دار و... تا حالا نترکیدهنمیدونم چی میشه میت ...

مال منم برقی نیست .ازین جدیداس ولی هم بلد نیستم ازش استفاده کنم هم میترسم ازش .‌‌...الکی خریدم انگار 

من بااینکه سرکار نمیرم و همش خونم دارم یا حاضری میخوریم یا ازبیرون ...غذا هم که میخوام بپزم خیلی. طو ...

چرازودپزامتحان نمیکنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
برامنم همینه یادم نمیاد توقابلمه مثلاخورشت سبزی درست کردم دیشب سوپ جوریختم توزودپز

سوپ که فقط توی زود پز 👌👌

من اگه توی قابلمه بپزم اصلا خوب نمیشه، هی آبش تموم میشه و آخرش هم لعاب نمیده 

تو زودپز که نمیشه پلو درست کرد یا خورشتی مث مرغ که زود وامیره زمان پخت خیلی کوتاهبادمجون هم تو زودپز ...

من مرغ وخورشت بادمجون درست میکنم