2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینجوریه

878 بازدید | 50 پست

سلام خانما من یه خواهری دارم ۱۲ سالشه داره دیوونم میکنه خیل دختر خوبیه ها ولی خیلی ضعیفه نمیدونم مشکلش چیه فک کنین شبا باید پیش مامانم بخوابه! اگه نخوابه گریه و..کلا خیلی وابستس خیلیی یا مثلا خیلی استرس و اضطراب بی جا داره یعنی فک کن بخاطر اتفاقات چرت مدرسه و درس مدرسه هم ‌گریه میکنه بخاطر چمیدونم اینکه کاردستی بقیه قشنگ تر بود!.. اگه لوس بود میگفتم اره ادا در میاره ولی ازون دخترا نیست واقعی گریه میکنه اصلا نمی‌فهمم مشکلش چیه بابا استرس هم هست اره ولی نه در این حد تازه بشدت هم کمال گراس درسته پدر و مادرم کمال گرا هستن ولی این شورشو درآورده بردیم گذاشتیمش کلاس هوش نفر اول شد تو یه آزمونی گریه و زاری که من باید کمتر از سه غلط داشته باشم ._. یعنی بخدا اصلا دیوونم کرده هر چند روز یه بار میگه اگه تیزهوشان قبول نشم چی میگم خو به درک ولی زانوی خم بغل میگیره و باز گریه که اگه قبول نشم ...نمیدونم این ضعف و عدم اعتماد به نفسش از کجا میاد تو حونمون مشکلی به اون صورت نداریم تازه اگه هم باشه ما که تو یه محیط هستیم تازه پدر مادر هر چی آزمون خطا تربیتی هست رو من انجام دادن الان رفتارشون با اون خیلی روانشناسی هست حالا یه ایرادات ریزی دارن ولی خب دیگه نه طوری که اینشکلی بشه! دختر ظریف و خوش اندامی هست ولی دریغ از یه ذره خود باوری 

شما راهکاری دارین بگین چکارش کنم کمکش کنم حداقل اینقدر ضعیف نباشه آخه این اگه همینجوری بره تو اجتماع که داغون میشه 

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسنرسش ریشه در چیزی داره قطعا

خب از کجا بفهمم یه ابر روانشناس هم بردیم ولی فایده نکرد من از همه چیزش خبر دارم ولی مشکلاتی که من از سر گذروندم یک دهم هم این نگذرانده نمی‌فهمم چشه

( درصد کمی از آدما نود سال زندگی می کنند . مابقی یکسال را نود بار تکرار می کنند ) این کاربری رو امروز یعنی 1403/3/3 ایجاد می کنم و قراره یه نسخه بهتر من ازش استفاده کنه    
آزمون خطا تربیتی راخوب اومدی😄😄😄

والا بخدا   من بعضی اوقات گله میکنم از مامانم میگم چطور من بچه بودم فلان کارو نمیکردی میگه خب اون موقع جون بودم و بی‌تجربه اینم شانس مایه

تقصیر پدر و مادره تو سن پایین اونقدر بچه رو تحت فشار می‌زارن که باید بیست بیاری و شاگرد اول بشی و همیشه سر باشی که بچه روبه این روز میندازن بعد که بچه مریض شد میوفتن دنبال درمان . خواهر زاده من هم این جوری شده بود از شدت استرس درس که باید شاگرد اول بشم لرزش دست و افسردگی گرفته بود کلی روانپزشک بردن تا یکم خوب شد حیوونی 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
استرسش قطعا دلیل داره کمال گرایی هم به خانواده برمیگرده چون ککال گرا هستن ایشون هم همینطور شده

اخه کمال گرایی رو من بیشتره میگن برو دکتر شو در این حد ولی به این گفتن هر شغلی دوساله داری برو بعد هر چی من آرزو داشتن داره کلاس موسیقی میرفت یاد گرفت ولی من چجور این چجور منم اذیت شدم ولی همین موفقیتا و قوی شدن هایی که دارم بدست آوردم ولی خواهرم خیلی ضعیفه با اینکه انتظارشون از اون یک هزارم من نیست اون خوهر کوچیکه فقط میگن درس بخون بلکه بیست بگیری !

ببریدش مشاوره

رفتیم فایده نکرد