2777
2789
عنوان

چرا پسرای سی ساله مثل پسرای بیس پنج ساله شور و شوق ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 99 پست
خب معلومه ۳۰ ساله واقعا مرد زندگیه ، هم تلاش میکنه هم پول درمیاره هم هوامو داره ، ولی ۲۴ ساله خیلی ا ...

ن بخدا اشتباه میکنی

۲۴ ساله پولی در بیاره با عشق تقدیمت میکنه با شوق خسیس نیست اصلا کیف میکنی من بودم تجربه داشتم راحت گوش حرف کن هستن پایه ان

30 سال ن خسیس بی خیال بی عشق اصلا بخدا پشیمون میشی سن کم جا پیشرفت و... داره اون سی دگه از اون دنیا

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب معلومه ۳۰ ساله واقعا مرد زندگیه ، هم تلاش میکنه هم پول درمیاره هم هوامو داره ، ولی ۲۴ ساله خیلی ا ...

خب شاید به موقعش اونم اهل کیف باشه،در کل میگم بیشتر به رفتارش توجه کن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

سن کاملا یک حرف مضخرف برای تغییر نوع رفتار از شاد بودن به غمگین شدن یا سخت شدن یا هر چی دیگه من دادش ...

انشالله همیشه سالم و سلامت باشن.شوهر منم۴۰سالشه ولی اصلا روحیاتش به سنش نمیخوره ولی بنظرم لفظ پیرواسه ۴۰ساله ها زوده 😬

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
انشالله همیشه سالم و سلامت باشن.شوهر منم۴۰سالشه ولی اصلا روحیاتش به سنش نمیخوره ولی بنظرم لفظ پیرواس ...

ن بابای من ۴۵ سالشه خب 

بعدشم عزیزم ببین

جدا از این حرفا تجربه خودم میگم

تا پسری خاستگاریت نیومده یا بزرگترت در جریان نگذاشته هیچوقت هیچوقت حتی نگاهم نکن چرا که تاوان بدی داره