2777
2789
عنوان

چرا پسرای سی ساله مثل پسرای بیس پنج ساله شور و شوق ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 99 پست
ببین کدومشون اهل زندگیه،حضوری اگه میبینیش ببین ابراز محبتش چطوره،پیامک و اینا رو جدی نگیر زیاد ادم ش ...

اره دگه کبوتر با کبوتر

سنت بالای برو با هنون سن بالا ها هندیگرو درک کنید

سنت پایینه جنتلمتی خوشگلی بزن تو کار سن پایین عشق کتید ازدواج کنید

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ.نه اخه جوری گفت چراانقد تفاوت دارن فک کردم مثلا پسر بیس سالو چهل سالو درارتباط بوده.نه ۲۵و۳۰سال ...

همه پیر میشن ی روزی 

حالا صبر کن چهل برسه ....دیگه کلن احساسات پر!!😂

شوهر من چهل رو رد کرده

نسبت ب دوران سی خیلی فرق کرده

کفه احساسات پایین تر منطق بالاتر

محاسبه گر و با احتیاط تر رفتار میکنه.و البته کنترل خشمش خیلی بهتر شده.دیرتر از کوره درمیره....

واقعن سن بره بالا ادم پخته تر میشه.

من الانشو بیشتر دوستدارم.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ولی در عوض این پسر ۲۴ ساله زود از کوره در میرفت و زندگی زیاد براش مهم نبود که بخاد خیلی کار کنه...ول ...

بخواد و میخواد درسته نه بخاد و میخاد

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

ببین کدومشون اهل زندگیه،حضوری اگه میبینیش ببین ابراز محبتش چطوره،پیامک و اینا رو جدی نگیر زیاد ادم ش ...

خب معلومه ۳۰ ساله واقعا مرد زندگیه ، هم تلاش میکنه هم پول درمیاره هم هوامو داره ، ولی ۲۴ ساله خیلی اهل کیفه

وای نگو توروخدا نمیخوام شوهرم تو رده ی پیرا حساب بشه🤣🤣🤣

سن کاملا یک حرف مضخرف برای تغییر نوع رفتار از شاد بودن به غمگین شدن یا سخت شدن یا هر چی دیگه من دادشم ۴۰ سالشه موهاشو فشن می زنه تیم جونی میزنه دوست دختر ۲۰ ساله داره شوگر نیست که هیچ ، دختره ماهی ۱۰ ،۱۲ میلیون واسش هدیه ادکلن و لباس و ... میخره همین دیدگاه ذهنیش باعث شده چهره اش جوان بمانه خودش می گه من تا ابد بیست سالمه 

حالا صبر کن چهل برسه ....دیگه کلن احساسات پر!!😂شوهر من چهل رو رد کردهنسبت ب دوران سی خیلی فرق کردهک ...

۴۰ دگه پیر سالاری هست اوج عشق 25 بعدشم ۴۰ دگه بچهاشون بزرگن عشقی کجا بوده قسط وام و....

خوب البته به ادمش هم ربط داره فقط بحث سن نیست. و به شرایط اقتصادی . والا اینقدر گرونی شده خنده و شاد ...

درسته واقعا خیلی قسط و اینا میده ، البته تازه سرکار رفته و یه ماشین گرفته و کلی قسط میده و پول باید پس انداز کنه

اره دگه کبوتر با کبوترسنت بالای برو با هنون سن بالا ها هندیگرو درک کنیدسنت پایینه جنتلمتی خوشگلی بزن ...

نه همچینم بالا نیست ۲۳ سالمه،دیگه همین سن و سالا بهم میخوره🙈😅دیگه به نقطه ای رسیدم که بنظرم فقط تنها چیزی که اهمیت داره ارامشیه که کنار اون فرد قراره داشته باشی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚