2777
2789
عنوان

سندرم پشیمونی بعدخریدبچه دارا مشورت بدین برم عوض کنم یا نه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 54 پست
یکی هم گل رس با وردنه و ابزاره.تخته ش دوطرفه س اونطرف گچیه. تخته جادویی نداشت

خیلی خوبه اینا . قشنگ یه سال دیگه که بزرگتر شد عقلش برسه نخوره کاملا قابل استفاده هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدومش بنظرت عوض کنم پازل حروف انگلیسی؟پولشو بهم نمیدن کلا هم با بن خریدم بجاش شاید قبول کنن چیزی برد ...

آره همین حروف و خط کش و اینا، بازم خودت بچه تو بهتر میشناسی شاید زودتر بتونه استفاده کنه دیگه همون نگه داری

اون پازل حروف انگلیسی رو با پازل حیوانات ببرم بجاش ماشینی یا اسباب بازی کوکی بخرم الان بچه س با اونا ...

نه عزیزم نگه دار عوض نکن همون چند تا اسباب بازی داره بسشه ...چیزایی که خریدی که خراب نمیشن چشم بهم بزنی ازشون استفاده میکنه 

اکثرشون خوبن عوض نکن. فقط اون مداد و خطکش هندسی فعلا به درد الانش نمیخوره. من پسرم۲سالگی کامل حروف ا ...

اون خط کش انتخاب همسره   آره پازل حروف فارسی خیلی کوچیکه بزرگاشو تموم کرده بود انگلیسی هم بزرگش همین بود بزرگترنداشت 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
نه عزیزم نگه دار عوض نکن همون چند تا اسباب بازی داره بسشه ...چیزایی که خریدی که خراب نمیشن چشم بهم ب ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی ❤️ 

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
اون خط کش انتخاب همسره آره پازل حروف فارسی خیلی کوچیکه بزرگاشو تموم کرده بود انگلیسی هم بزرگش همین ...

اشکال نداره فعلا به عنوان پازل که فقط جاشو یاد بگیره باهاش بازی کن بعد کم کم تو بازی اسم حروف هم یادش بده. بچها انقد تو این سن باهوشن خیلی زود یاد میگیرن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
اون پازل حروف زود نیست؟با پازل معمولی ببرم یا عروسک کوکی یه اسباب بازی حرکتی بگیرم؟

اونایی که الان نمیتونه استفاده کنه و نیازش نیست رو از جلو چشمش بردار نگه دار هر موقع که پیش دبستانی فرستادیش بهش بده اونطوری بیشتر ذوق داره

جلو چشمش باشه واسش عادی میشه و خرابشون میکنه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..