2777
2789
عنوان

سندرم پشیمونی بعدخریدبچه دارا مشورت بدین برم عوض کنم یا نه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 54 پست

بعضیاشون الان به دردش نمیخوره بذار یجا الان نبینه که فقط تو دست و پا خراب شن،

حالا چند سال دیگه به درد میخورن، ولی اگه بحث هزینه شه که نداری چیز دیگه بخری خب برو اینا رو پس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخته رو الان استفاده میکنه خییییلی مدادرنگی و دفترنقاشی شو دوست داشت برهمین براش تخته و ماژیک گرفتم ...

خیلی عالیه اصلا چیز بددرد نخوری نگرفتی که همه کاربردی وعالی هستن هیچی پس نده 

نگهشون دار عوض نکن

اون پازل حروف انگلیسی رو با پازل حیوانات ببرم بجاش ماشینی یا اسباب بازی کوکی بخرم الان بچه س با اونا بازی کنه یا نگه دارم

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
خیلی عالیه اصلا چیز بددرد نخوری نگرفتی که همه کاربردی وعالی هستن هیچی پس نده

اون پازل حروف زود نیست؟با پازل معمولی ببرم یا عروسک کوکی یه اسباب بازی حرکتی بگیرم؟

بهترین چیزا رو خریدی . اون مکعبه که شکلا رو باید تشخیص بده ازش رد کنه . اون پازل مکعبی چهارتایی . اینا برای الانش عالیه ذهنش باز میشه .یکم دیگه بزرگ بشه که خمیر بازی نخوره خمیر هم خوبه . اون کتاب نقاشی هم خوبه از سه سالگی با مداد و رنگ کردن اشناش کن تا برای مدرسه کارت حسابی راحت بشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بعضیاشون الان به دردش نمیخوره بذار یجا الان نبینه که فقط تو دست و پا خراب شن،حالا چند سال دیگه به در ...

کدومش بنظرت عوض کنم پازل حروف انگلیسی؟پولشو بهم نمیدن کلا هم با بن خریدم بجاش شاید قبول کنن چیزی بردارم

اکثرشون خوبن عوض نکن. فقط اون مداد و خطکش هندسی فعلا به درد الانش نمیخوره. من پسرم۲سالگی کامل حروف انگلیسی رو بلد بود باهاش کار کرده بودم عین همینا ولی خیلی بزرگترش رو داشت کفپوش هست کف اتاقش چیدم

مکعب هوش هم عالیه اینم داشتم ۱سالگی گرفتم براش تا ۲سالگی یاد گرفت بازیشو

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بهترین چیزا رو خریدی . اون مکعبه که شکلا رو باید تشخیص بده ازش رد کنه . اون پازل مکعبی چهارتایی . ای ...

یکی هم گل رس با وردنه و ابزاره.تخته ش دوطرفه س اونطرف گچیه. تخته جادویی نداشت 

اون پازل حروف زود نیست؟با پازل معمولی ببرم یا عروسک کوکی یه اسباب بازی حرکتی بگیرم؟

نه گلم عوض کن اصلاهم زود نیست پسرم ۵سالشه از زمانی که شروع کرد بگه مامان بابا باهاش زبان شروع کردیم الان ماشالله همه حروف کلمات میوه ها خونواده ها شهرها وحیلی چیزای دیگه رو بلده کامل کلمه مینویسه