2777
2789

پدرم سرشب سرفه میکرد شربت سیتیریزین ودفین هیدرامین خورد شاید قرصای دیگه هم خورده باشه نمیدونم

الان کلا عقلشوازدست داده 

عین دیوونه ها شده هیچی نمیدونه 

هزیان میگه فقط 

هیچی متوجه نیست اصلا

بردیم اورژانس امپول زدن هیچ فرقی نکرد ازمایش هم چیزی نشون نداد

چه خاکی تو سرم بریزم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هذیان گوییش به خاطر تداخل دارویی هست؟

سابقه آلزایمر نداره؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مطمنی سکته نکرده

چه بدونم خوب تواورڗانس که چیزی نگفتن😭😭

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بنظرم حتما دوباره ببرش دکتر دیفن هیدرامین و سیتریزین فوق العاده خواب اورن ممکنه اینجا یکی تجویز اشتباه بکنه خدای نکرده خطرناک باشه نگران نباش برای دارو هاست تا اثرش از بین بره طول میکشه ببرید دکتر خوب بستریش کنید

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

دوتایشون خواب اورن اثرشون بره حل میشه

من خودم دیفین هیدرامین کمپاند بخورم کلا دیوانه میشه پامیشم راه میرم تو خواب دنبال یک نفر میگردم 

بعضیااینطورن مواظبش باشید اثرشون میره دیگه هم نخوره 

بجا سیتریزن نیوتادین بخوره بجا دیفین شربت برم کلد بخوره 

هذیان گوییش به خاطر تداخل دارویی هست؟سابقه آلزایمر نداره؟

نه اصلا آلزایمرنداره سالم سالم بود

میگم شاید برای دارو هست مطمعن نیستم ازچیه

شاید خدای نکرده سکته مغزی کردند

تواورژانس متوجه نمیشن یعنی؟؟

به نظر من ایشون باید پیش متخصص ریه بررسی بشه . و یه عکس رادیولوژی از ریه بگیرن ببینن عفونت داره یا ن ...

به نظرتون عفونت ریه به حال الانش ربطی داره؟

نه اصلا آلزایمرنداره سالم سالم بودمیگم شاید برای دارو هست مطمعن نیستم ازچیه

پس اگه آلزایمر نداره همون احتمال زیاد از بابت شربت هاس دیفن خودش به تنهایی خیلی خواب آوره چه برسه همراه با سیتریزین مصرف بشه 

ببخشید خدای ناکرده علایم دیگه جز هذیان گویی نداره ؟

خدای ناکرده نشانه های سکته نباشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛