2777
2789
عنوان

تداخل دارویی وهزیان گویی تورو خدا بیااین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 29 پست
بنظرم حتما دوباره ببرش دکتر دیفن هیدرامین و سیتریزین فوق العاده خواب اورن ممکنه اینجا یکی تجویز اشتب ...

مطب ها بازبشن میبرم حتما

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشک آنلاین زیاد هست با متخصص مغز و اعصاب حرف بزن ببین نیاز هست دوباره معاینه بشه یا اثر داروها از بین بره مشکل حل میشه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
تواورژانس متوجه نمیشن یعنی؟؟

نه بابا مگه سکته مغزی اینجوریه،اگر سنشون بالاست و مدتیه از خونه بیرون نرفته بخاطر اینه مامان من بیمارستان بستری بود حدود دو هفته آخرش یک روز همش هذیون می‌گفت دکترا گفتن چون پیره و در محیط بسته بوده اینجوری شده

پس اگه آلزایمر نداره همون احتمال زیاد از بابت شربت هاس دیفن خودش به تنهایی خیلی خواب آوره چه برسه هم ...

مثلا چه علائمی؟

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مطب ها بازبشن میبرم حتما

نگران نباش چیز مهمی نمیتونه باشه ولی بنظرم ببریدش اورژانش بهتره الان دیگه دکترا میان جسارتا دستشویی میرن اگه ادرار بکنه خوبه سعی کنید بازم میگم ممکنه اب بدید بخوره برای دفعش خوب باشه ممکنه نباشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
نه بابا مگه سکته مغزی اینجوریه،اگر سنشون بالاست و مدتیه از خونه بیرون نرفته بخاطر اینه مامان من بیما ...

نه ۵۵ سالشه دیروز کل روزو باهم بودیم برای داماد تازمون کلی خرید کردیم امروزم شام دعوتن الان نمیدونم چه خاکی توسرمون بریزیم😭

نگران نباش چیز مهمی نمیتونه باشه ولی بنظرم ببریدش اورژانش بهتره الان دیگه دکترا میان جسارتا دستشویی ...

الان اومدیم ازاورڗانس 

به نظرتون عفونت ریه به حال الانش ربطی داره؟

اره احتمالش هست . عفونت ریه گاهی خودشو نشون نمیده ولی علامتش همین چیزاست . خواب و بی حالی طولانی . هذیان گفتن . این که ندونه کجاست یا چکار میکنه . ما توی نزدیکان یه بیمار داشتیم مثلا جهت قبله رو اشتباه مینداخت جانماز . در این حد گیج شده بود . بعد تا مراحلو طی کرد رفت بیمارستان ۴۰ درصد درگیری ریه داشت . حتی یه سرفه هم نمیکرد. 

اگر ریه سالم باشه مرحله بعدی چک کردن پتاسیم خون هست ولی چون میگی ازمایش دادن صبحی اگر اون بود دکتر میفهمید . توی سن پدر و مادرا مون این چیزا شک اول به عفونت ریه میره و تشخیصش یه عکس رادیولوژیه . اسونه و اینجوری ادم خیالش راحت میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چه بدونم خوب تواورڗانس که چیزی نگفتن😭😭

مادر شوهر منم ویروس گرفت تو بیمارستان کلا قاطی کرده بود پاهاشم جون نداشت گفتن شاید سکته کرده ولی اخرش همون انفولانزا بود الان خوب شده

اره احتمالش هست . عفونت ریه گاهی خودشو نشون نمیده ولی علامتش همین چیزاست . خواب و بی حالی طولانی . ه ...

خیلی ممنون عزیزم

ببین بخاطر دارو هاس من که میگم منم اینطور میشم

خدا کنه فقط خوب بشه