2777
2789
عنوان

از این که سنتون داره میره بالا چه حسی دارید از زندگی راضی هستید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدم ۳۰

استاتر من نمیدونم ده سال گذشته چطور اومد رفت،ما هم چشم بهم بزنیم شدیم ۳۰

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بیست تا سی خیلی زود رد شد بهترین دوره 🥲🥲🥲

اره من چند ماه دیگه ۲۴ سالم میشه استرس وجودمو گرفته اصلا ۴.۵ سال چیزی نیست واقعا زود میاد میره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اره من چند ماه دیگه ۲۴ سالم میشه استرس وجودمو گرفته اصلا ۴.۵ سال چیزی نیست واقعا زود میاد میره

بخدا تو بهترین سن هستی... کاش من جات بودم... نه استرس نگیر استفاده کن از این دهه خیلی خوبه خیلی

بخدا تو بهترین سن هستی... کاش من جات بودم... نه استرس نگیر استفاده کن از این دهه خیلی خوبه خیلی

میشع بیشتر توضیح بدی؟چه کارایی کنم الان به نفعمه؟

میشع بیشتر توضیح بدی؟چه کارایی کنم الان به نفعمه؟

سختی نکش.... دل نشکن. با احساسات پسری بازی نکن که تاوان داره... هی احساس بچه بودن کن و از روز های سنت لذت ببر.... کار مورد علاقه انجام بده و چیزای دیگه

۳۰هستم فقط دوس دارم بگذره حداقل دو سه سال دیگه بچه هام بزرگ تر بشن و شرایط زندگیمون هم بهتر بشه. ولی درکل میگن گذشته که گذشته نباید بهش فکر کرد آینده هم که آدم از ثانیه بعد خودش خبر نداره پس باید از همین زمان حال استفاده کرد و لذت برد

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
سختی نکش.... دل نشکن. با احساسات پسری بازی نکن که تاوان داره... هی احساس بچه بودن کن و از روز های سن ...

تا جایی که بتونم این کارارو انجام میدم،نه اهل بازی کردن با کسی نیستم،بنظرت برای کنکور بخونم؟میکم بشینم بخونم بعد فکرشو میکنم میگم اگه ازدواج کنم چطور باید مدیریت کنم با هم درس و دانشگاه و اگه بچه اومد بچه داریو....

ایشالا بهتر میشه شک نکن.... حرف کاملا درست همینه

انشالله برای هممون اوضاع بهتر بشه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
تا جایی که بتونم این کارارو انجام میدم،نه اهل بازی کردن با کسی نیستم،بنظرت برای کنکور بخونم؟میکم بشی ...

دمت گرم 🌹🌹🌹

اگه رشته خوبی کنکور بده حتما و استعدادت نگاه کن... علاقه خیلی مهمه