2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خواستگاری که میگه دختر معلم میخایم چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 93 پست

کسایی که شاغل بودن دختر ملاکشونه به هیچ عنوان نمیشه بهشون تکیه کرد

اومدیم و با جلوگیری های زیاد هم بچه دار شدی

آقا همون ماه اول تورو میفرسته سر کار و بچتو مادرشوهرت بزرگ میکنه!

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره 

بعضیا دوست ندارن خانمشون شاغل باشه 

ترجیح میدن یا خانه دار باشه یا معلم که تعطیلی داشته باشه و بتونه بچه ها رو خودش بزرگ کنه به قولی بالا سر بچه باشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همین به خدا حقوق آنچنانی هم نمی‌گیریم واقعا نمی‌فهمم همین خرج خودمون کنیم تموم میشه دیگه به خونه و پ ...

همینم واسشون غنیمته 

همسر من همین جوری بود ۲۴ ساله ازدواج کردیم 

خودش درآمدش خویه ولی جوری برنامه ریخته سه قرون از پول من نمونه هرچی هم می‌خره به نام خودشه اجازه نمی ده کارو ول کنم رسما بردگی 

.

نظرم همون نظر خودتونه 

کلا خواستگار از ابتدا تعیین تکلیف کننده رو به منزلتون راه ندید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
آخه اینجوری باشه تا ابد باید مجرد بمونم

ولی این حرف مثل این میمونه که آقایون هم بگن ایشون اول خونه و ماشین و وضعیت شغلی من دید بعد خودم 

خواستگار معمولی که ادعای عشق و علاقه نداره شرایط همدیگه را می‌بینند میپسندن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
عزیزم اگه دوست نداری اول کارتو ببیند بعد ترو پس شمام به فکر شغل هیچ کدوم از خاستگارات نباش بلخره هر ...

عزیز دلم من حسابم فرق می‌کنه اون قرارها با پولی که از حقوقش درباره خرج خونه بده من باید دقت کنم که شغلش چیه 

اما شاغل بودن برای خانوم صرفا به آپشن می‌تونه حساب بشه اینکه اونا اول به این نگاه کنن رو دوست ندارم

عزیز دلم من حسابم فرق می‌کنه اون قرارها با پولی که از حقوقش درباره خرج خونه بده من باید دقت کنم که ش ...

اها بله راست میگی اونا انسان نیستن😂

شما نمیتونی معیار کسی و برای ازدواج تعیین کنی عزیزم فقط میتونی قبول یا رد کنی

ولی این حرف مثل این میمونه که آقایون هم بگن ایشون اول خونه و ماشین و وضعیت شغلی من دید بعد خودم خواس ...

بالاتر گفتم او‌ قراره خرج خونه بده قراره  پولش توی خونه خرج بشه پس باید شغلش برام مهم باشه 

وضعیت مالی نسبتا مناسب و خوب برای آقایون دیگه آپشن نیست وجودش جزو بدیهیاته