لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 عنوان لطفا لطفا لطفا این متن رو بخونید 150 بازدید | 12 پست امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود امروز | 06:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 دارم یه کتاب ارزشمند رو برا خودم وشما خلاصه میکنماسم کتاب اول عاشق خودت باش امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 متاسفم....اگه تاپیک جنسی یا سطح پایینی بود تا الان یه ۴ ص میرفت جلو امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
خیـال_او عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 5085 دارم یه کتاب ارزشمند رو برا خودم وشما خلاصه میکنماسم کتاب اول عاشق خودت باش جالبه آفرین❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 داشتم میخوندمممنون میشم بقیشم بذاری♥ تا الان ۳۰ صفحه خوندمتاپیک قبلیم هم هست😍 امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
گنگسترشهر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1325 تا الان ۳۰ صفحه خوندمتاپیک قبلیم هم هست😍 یاد کتابای ریچل هالیس افتادم ک انگیزشیه و برا خانوما مینویسه اونم آخر هر داستانش همچین نتیجه گیریایی داره
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 یاد کتابای ریچل هالیس افتادم ک انگیزشیه و برا خانوما مینویسه اونم آخر هر داستانش همچین نتیجه گیریایی ... منم آخر هر مطالعه ای نتیجه گیری میکنماینطوری خیلی بهتره امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
dbdorbrof عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3196 نمیدونم چرا من کلا با کتابای انگیزشی اصلا انگیزه نمیگیرم فقط میخونمش همون موقع یادم میره
لوسیا مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 11690 نمیدونم چرا من کلا با کتابای انگیزشی اصلا انگیزه نمیگیرم فقط میخونمش همون موقع یادم میره عمیق نمیخونی...شده حتی یه ص بخونی اما درست بخونی،بهشون فکر کنی،عمل کنی،اون موقعه اس که حس لذت رو لمس میکنی ویادت میمونه امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود