2777
2789
عنوان

کلی وعده وعید داده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 18 پست
ارهمیدونمشاید به خاطر اینه که خیلی پسز دورم نیس

حالا فک کردی پسر چیه .ب قول ی حاج اقایی ک ۲۰ ساله این حرفش یادم نمیره... پسر فک کردید چیه؟همون داداشتونه ک مامانتون روزی ۱۰۰ بار بش میگه برو ۴ تا نون بخر  نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خواهر

من چون کشیدم اینارو میفهممت،البته من خودمو معرفی نکردم،با پیج فیک گفتم دوسش دارم و... اووو قضیش طولانیه حالا

پسرا،عقل ندارن😂😂😂جدی میگم

مثلا الان تو میدونم از همه لحاظ دوسش داشتی،واقعا عزیز بوده برات،شایدممم سرتر بودی ازش

اما خب بحث لیاقته،ممکنه بره با یکی ک خیلیم داغون باشه ها،ولی سلیقه داغونشونه دیگ

کات کردن و شکست عشقی،هر چقدرم تلخه،درسای زیادی بهت میده♥️

بیقراری نکن که خدا بگه من میخواستم جلوی ضررو بگیرم،بیا خودت برو تا تهش ببین چخبره🥲و بعدش عمرت هدر بره و ببینی ب دردت نمیخوره

اینو مطمئن باش پسرا اوایل شاید سفت و سخت برخورد کنن(بعد کات)ولی یهو ۴ سال دیگه میفهمن چیو از دست دادن،کیو از دست دادن

ب برنامه ریزی و خیر و صلاح خدا اعتماد کن❤️‍🩹یقین داشته باش بهترینارو چیده😇اگر ب صلاحت بود،خدا خودش مشتاق تر بود تا جورش کنه برات🩷غصه الکی نخور🙂جدی میگم تو الان ی عقاب مغرور و تنها و جذابی،الان شاید حس کنی کز کرده و پژمرده شده و بیچاره ای

اما ۱۰ روز بعد از کات یواش یواش پرهای عقابیت شروع میکنه به رشد،اوج میگیری سمت اسمون،و میشی ی عقاب جذاب و تنها😎

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂