2777
2789

سبزیش باید خشک باشه یا اگه تر بود مشکلی نیست؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوفته غذای ساده نیست

یه دستور ساده میخوام نگفتم غدای سختیه یا سادس 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
کوفته نخودچی کاری نداره .سبزیشم تر و خشک فرقی نداره. کوفته تبریزی خب سختره.کدوم رو میخوای درست کنی

تبریزی همون که توش برنج و لپه و...

خیلی راحته.برنج لپه میزاری میپزه گوشت چرخکرده و پیاز باهم قاطی میکنی نمک فلفل زردچوبه سبزیهای مخصوص خودش میزنی حسابی ورز میدی بعد گوله گوله میکنی وسطشم الو میزاری عالی میشه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کوفته نخودچی کاری نداره .سبزیشم تر و خشک فرقی نداره. کوفته تبریزی خب سختره.کدوم رو میخوای درست کنی

کوفته تبریزی راحته من مجرد بودم بلدنبودم خودم سنندجیم با شوهرتبریزی ازدواج کردم ی بار مادرشوهرم پخت یادگرفتم الان توفامیل کوفته هام معروفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کوفته تبریزی راحته من مجرد بودم بلدنبودم خودم سنندجیم با شوهرتبریزی ازدواج کردم ی بار مادرشوهرم پخت ...

منظورم از سختی واقعا سختی نبود. زمانش نسبت به کوفته نخودچی بود. نخودچی رو زودتر میشه آماده کرد

با خدا باش وپادشاهی کن""""""""" بی خدا باش و هرآنچه خواهی کن

برنج و لپه رو نیم پز کن 

بریز غذاساز

خیلی کم خرد بشه و قاطی بشه 

خیلی خیلی کم که له نشه 

بعد گوشت بهش اضافه کن و یه تخم مرغ و ادویه و سبزی خشک و خوووووب مخلوط کن 

چندبار بردار و دوباره بزن توی ظرف

بعد به اندازه ای که میخوای ازش بردار و مواد داخلش بذار بعد که گرد کردی و آماده شد نیم ساعت بذار فریزر 

پیاز و گوچه و رب و... رو قاطی کن 

ببین حجم موادت چقدره به همون نسبت آب بریز طوری که کوفته ها تا نصفه داخل آب باشن 

یکم که آب داغ شد نه اینکه بجوشه هاااا 

مواد رو  از فریزر در بیار و آروم بذار داخلش 

تا نیم ساعت دست بهشون نزن در قابلمه رو هم نذار 

بعد نیم ساعت از آب داخل قابلمه بریز روی کوفته ها 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
منظورم از سختی واقعا سختی نبود. زمانش نسبت به کوفته نخودچی بود. نخودچی رو زودتر میشه آماده کرد

نخودچی همونی ک قزوینیا درست میکنن؟؟؟تاحالا درست نکردم اما ی دوست قزوینی دارم ی بار اورد برام بی نظیر بود مزش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه دستور ساده میخوام نگفتم غدای سختیه یا سادس

ببخشید که تنها آدم رو کره زمین هستم که حرف شما رو بد متوجه شدم 

میرم خودم رو اصلاح کنم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
ببخشید که تنها آدم رو کره زمین هستم که حرف شما رو بد متوجه شدم میرم خودم رو اصلاح کنم

برو به سلامت