2777
2789
عنوان

مردم چرا از بیماری ام اس قول ساختن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست
نه موردی نداره من خودم کاملا واقف هستم به این بیماری نگران نشدم

علت اینکه بیمار شدید چی بود؟ 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همیته! طلا و مس فکر کنم

دقبقاا همین فیلمش بود 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
بازم همون ذهنیت قدیمی رو دارن یه عده

چی بگم والله انقدر بعضیا میترسن من روزی که بهم گفتن مشکوک به این بیماری هستم خودم نترسیده بودم از واکنش ادما دورم مامانم و خواهرم و بابام و دوستام ترسیده بودم همه گریه میکردن من خوشحال بودم که کوری چشمم از تومور مغزی نیست حداقل 

اونا با گریه هاشون میترسوندم

چی بگم والله انقدر بعضیا میترسن من روزی که بهم گفتن مشکوک به این بیماری هستم خودم نترسیده بودم از وا ...

افرین به روحیه خوبت امیدوارم بیای تاپیک بزنی بیماری تو شکست دادی🌹😍❤️😘😘😘

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

من اینجور فکر نمیکنم درجه بندی داره انواع مختلف دارع

خواهر من ام اس داره ...ب قول خودش هر چقد هم سخت باشه با ام اس کسی نمیمیره..شاید توانش کم بشه ..ولی یسری بیماری ها آدم رو خیلی زود افقی در میارن

خواهر من ام اس داره ...ب قول خودش هر چقد هم سخت باشه با ام اس کسی نمیمیره..شاید توانش کم بشه ..ولی ی ...

من وقتی دوستام راه میرن کنارم نفس کم میارن پیشم میگن تروخدا یکم یواش ! شاید چون واسه من چشمی هست فعلا

چی بگم والله انقدر بعضیا میترسن من روزی که بهم گفتن مشکوک به این بیماری هستم خودم نترسیده بودم از وا ...

عزیزم  شما ا استرس و تنش رو از زندگیت دور کن ..تغدیه ت هم درست باشه ...دو تا همسایه دیگه ما چندین ساله ام اس دارن ماشالا خوبن ..بعضی وقتا ی حمله دارن تموم میشه میره

افرین به روحیه خوبت امیدوارم بیای تاپیک بزنی بیماری تو شکست دادی🌹😍❤️😘😘😘

ممنونم عزیزم😍😍❤️❤️اتفاقا من خیلی سوسول هستم الانم شکست داده محسوب میشم چون ام ار ای خوبه تا الان ام ار ای بعدی اگر خوب باشه میشه گفت cis بوذم مرحله قبل ام اس و درمانش کردم

پناه به خدا

عزیزم شما ا استرس و تنش رو از زندگیت دور کن ..تغدیه ت هم درست باشه ...دو تا همسایه دیگه ما چندین سا ...

من استرسمو حد زیاد کنترل کردم تغذیمم خوبه مشکل خوابمع فقط🙁🙁خودم فقط یه حملع داشتم دکتر گفته فعلا نمیگیم بهت ام اس تا ام ار ای بعدی چون ام ار ای اولم فقط یک پلاک بود

ممنونم عزیزم😍😍❤️❤️اتفاقا من خیلی سوسول هستم الانم شکست داده محسوب میشم چون ام ار ای خوبه تا الان ا ...

خدا یار و یاورت عزیزم

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

عزیزم حمله یعنی چی ؟یعنی چ اتفاقی میفته دقیقا؟

یعنی سیستم اعصاب مرکزی یهو خودش به خودش حمله میکنه حالا چون طیف عظیمی از فعالیت بدن تحت الشعاع مغز و نخاع هست بسته به اینکه به کدوم قسمت از قشر مغزی و نخاع حمله میکنه علایم متفاوت هست اگر دمیلیشن توی قشر بینایی و مسیر عصب بینایی باشه مثل خود من مشکل بینایی ایجاد میکنه ( توی ناحیه مورد حمله غلاف ملین و اکسون ها اسیب میبنن و خودشو به صورت پلاک سفید نشون میده) اگر توی مخچه اتفاق بیوفته مشکل عدم تعادل اگر تو بخش تکلم مشکل لکنت اگر تو بخش نخاعی و حرکتی باشه گزگز مور مور بی حسی و در موارد نادر فلج اگر روی اعصاب مجاری ادراری تاثیر بزاره عدم کنترل ادرار طیف علایم گسترده هست اما به علایمی که ۲۴ ساعت ماندگار شن حمله میگن