2777
2789
عنوان

علوم تربیتی

337 بازدید | 95 پست

سلام بچه ها خوبین 

من بعد مدتها سرچ کردن تصمیم گرفتم رشته علوم تربیتی بخونم چون دوتا بچه کوچیک دارم بعد اینکه گفتن رشته آسونی هست و اینکه یه کورسوی امیدی داشتم که مثلا آزمون استخدامی قبول بشم حالا دیشب با دوستم که معلمه حرف زدم خیلی ناامید کرد منو که آزمون استخدامی رو قراره بردارن کلا و..... اینکه این رشته بازار کار نداره و..... گفت کیک درست کنی بهتره یا کالباس و سوسیس و.... ولی خیلی امیدوار شده بودم چون معلمی شغلی بود ک همیشه دوست داشتم و از لحاظ درسی هم راحت تر میتونستم پاس کنم😭 و.... بنظرتون ازمونو برمیدارن؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر جذب معلمی از طریق قبولی در کنکور سراسری دانشگاه فرهنگیانه. درصدی هم از طریق آزمون استخدامی می گیرند، بیشتر برای مشاغل اجرایی و رشته هایی که هنوز تو دانشگاه فرهنگیان ایجاد نکردند. اگه شرط سنی داری و با دو تا بچه میتونی بخونی، انجامش بدی خیلی بهتره و یک شغل تضمینی داری. دانشگاه فرهنگیان چند ساله که هم جذبش بیشتر شده و هم با رتبه های پائین تر می گیرند.

آزمون استخدامی، سهمیه و پارتی بازی و ..... داره