2777
2789

بچه ها من تصمیمو گرفتم برای لاغری الان چند روزه غذامو کمتر کردم چندماهه ماکارونی و لازانیا که وابسته‌ اش بودم کنار گذاشتم الانم شیرینی رو گذاشتم کنار البته اصلا هیچ میلی تازگی به شیرینی ندارم اصلا اگه جلوم هم باشه دلم نمیخواد روی میز پر از شکلاته و کیک ولی من اصلا میلی ندارم گاهی یه شکلات تلخ فقط با قهوه یا چای ولی کشک خیلی میخورم... غذامم فقط ناهار امروز ناهارو مرغ و برنج خوردم بعدش هیچی نخوردم جز پرتقال و یکم کاهو الانم میخوام جدی ادامه بدم ناهارم رو هم کمتر برنجی بخورم یا اصلا نخورم 

هرچیزی که میخوری کالریش رو محاسبه کن

اما خیلی حساس نباش توی محاسبه چون بدتر میشی

و اینطوری ام فکر نکن که هرچی کالری کمتری مصرف کنی بیشتر وزن کم میکنی

باید توجه کنی اون‌کالری ای که میخوری چیه ، پروتئینه؟چربیه؟کربوهیدراته و و و ...

موفق باشی عزیزم

Am ok..

عالی منم وضع شما دارم عزیزم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شامم بخور کم بخور مثل نهار حذفش نکن

صبحونه هم خوب بخور ک تا نهار زیاد گرسنه نشی قندم خوب کاری کردی حذف کردی چون یکی از راهای موثر به نظرم همین کم. کردن این قندای بیهودست و کربوهیدرات ماکارانی نون برنج باشه ولی همون حد محدود یه دکترم بری ک خیله خوبه ک خدایی نکرده به خودت ضربه نزنی چون اون حرفه ای تر بهت برنامه غذایی میده

کلا کربوهیدرات رو به صفر برسونقندهای مصنوعیبرنجسیب زمینی ماکارونی شیرینیجات حتی شکلات تلخ

اتفاقا سیب زمینی رو اگر سرخ شده مصرف نکنه مثلا اب پز یا تنوری یا توی فر بخوره خیلی به تپل و سرحال نگه داشتنش کمک میکنه

چون معمولا با کاهش وزن پوست صورت ریزش میکنه، شل میشه و خیلی هم لاغر میشه

اکثر خانوما صورت پر دوست دارن

پس سیب زمینی بنظرم حذف نشه بهتره اما شیوه ی پخت خیلی مهمه

Am ok..

اتفاقا سیب زمینی رو اگر سرخ شده مصرف نکنه مثلا اب پز یا تنوری یا توی فر بخوره خیلی به تپل و سرحال نگ ...

من دلم میخواد صورتم لاغر بشه آره درسته صورت پر قشنگه ولی من وزنم حدود 120 شده صورتم تپل شده دلم میخواد لاغرتر بشه 

اتفاقا سیب زمینی رو اگر سرخ شده مصرف نکنه مثلا اب پز یا تنوری یا توی فر بخوره خیلی به تپل و سرحال نگ ...

خیلی خوب گفتی 🌹🌹🌹🌹

همسرم تو رژیم 

سیب زمینی تنوری مصرف داشت  با کاهش وزن زیاد  پوستش خیلی خوب بود  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
دلم میخواد یبار 60، 70 کیلو شدن رو تجربه کنم یا حتی زیر 100 شدن برای همین ادامه میدم شما هم شروع کنی ...

ممنون عزیزم  بهم انگیزه بده 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

آفرین منم دلم میخواد بیرم اما اراده ندارم میای باهم بگیریم من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺