2777
2789
عنوان

مادرم مجبور شد جیب پدرمو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر هیچکسباید خرجای ضروریتو بده خبوقتی نمیده مادرتم مجبور میشه همچین کاری کنه

👏

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

قضیه‌ش چیه؟

ببین طبق این چیزایی که هست فعلا اینجوریه که پسره و دختره تو دانشگاه یه بحثی پیش اومد بینشون دختره هم رفته عکس پسره با کادرش که فوت شده رو استوری کرده که مادرت اینقد رفته دا.ده سقط شده و سرطان گرفته و فلان 

بعدم پسره 12 نفرو جمع میکنه میرن بهش تجاوز میکنن 

برای پسره اعدام و بقیه دوستاش هم حبس 

بنظرم کار دختره بشدتتتت زشت بود 

حالا دختره میگن خودکشی کرده 

من برنداشتم به من چه من خودمو قاطی این مسایل نمیکنم

من گفتم شما برداشتید؟

چ جالب بخاطر شما برداشته بعد میگی بمن چ . 

مامانت بخاطر شما این کارو کرده بعد شما ۹قدر حمایت میکنی ازش ماشاالله 😒

ببین طبق این چیزایی که هست فعلا اینجوریه که پسره و دختره تو دانشگاه یه بحثی پیش اومد بینشون دختره هم ...

😐زندگی واقعیمونو کردن شبیه داستانا

اگر‌که واقعا همچین چیزایی حقیقت داشته باشه.

Am ok..

ببین طبق این چیزایی که هست فعلا اینجوریه که پسره و دختره تو دانشگاه یه بحثی پیش اومد بینشون دختره هم ...

کآرش خیلی بد بوده مادر طرف مرده همچنین چیزی درباره ش نوشته! پسره هم حسابشو رسیده🤣