2777
2789
چرا باید همچین فکری کنه؟ مگه همچین آدمیه؟ تو خودت با حرف و واکنشات ممکنه همچین فکریو بندازی تو سرش

یعنی خیلی گند زدم؟ 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خیلی گند زدم ؟ خوب نمی‌خواستم فکر کنه بابام برام حتی نت و شارژ نمیزنه

آخه ببین انقد مسخره ست که گفتنش غلط کردنه

انگار مثلا برید بیرون واست اب معدنی بخره بعد بگی دوست دارم وقتایی که تشنمه تو برام آب معدنی بخری

خب با خودش نمیگه که چی؟

چند سالته؟ زیر ۲۳،۲۴ باید باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آخه ببین انقد مسخره ست که گفتنش غلط کردنهانگار مثلا برید بیرون واست اب معدنی بخره بعد بگی دوست دارم ...

۱۸سالمه

می‌دونم خیلی مزخرف بود گفتنش😑 الان لازمه جمعش کنم ؟ یا نگم دیگه خودش جمع میشه؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

به نظر من از همین الان توافق کنین، یه کارت مشترک یا حالا کارت خودت باشه که هر ماه یه مبلغ مشخصی بهش واریز کنه، برای خرجای شخصیت و خریدهای خونه که خودت انجام میدی. دیگه اینجوری برای هر خرج ریز و درشتی نخوای بهش بگی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)
آخه ببین انقد مسخره ست که گفتنش غلط کردنهانگار مثلا برید بیرون واست اب معدنی بخره بعد بگی دوست دارم ...

تو یسری از تاپیکام نظر دادی بنظرم خیلی تو اینجور مسایل واردی 

میشه بگی من برای این حجم از بی سیاست بودنم چیکار میتونم بکنم 😶خیلی داغونه وضعم این مثلا بهترینشه

۱۸سالمهمی‌دونم خیلی مزخرف بود گفتنش😑 الان لازمه جمعش کنم ؟ یا نگم دیگه خودش جمع میشه؟

هیچی نگو جمعشم نکن

خواستم بگم ۱۸،۱۹ گفتم الان بهت بر میخوره

خب نمیدونی دیگه 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو یسری از تاپیکام نظر دادی بنظرم خیلی تو اینجور مسایل واردی میشه بگی من برای این حجم از بی سیاست بو ...

بی سیاست نیستی خوشگلم بچه ای

سنت کمه

به نظر من از همین الان توافق کنین، یه کارت مشترک یا حالا کارت خودت باشه که هر ماه یه مبلغ مشخصی بهش ...

اونو میخام بعد ازدواج بگم ، الان زوده تازه ۳ماهه عقد کردیم

بی سیاست نیستی خوشگلم بچه ایسنت کمه

اون که قطعا😂😭

ولی خب چیکار کنم؟؟ 

اون که قطعا😂😭ولی خب چیکار کنم؟؟

واقعا ایده ای ندارم چون الان وقت شیطنت کردن و از در و دیوار بالا رفتنته نه سر و کله زدن با نامزد و شوهر و فلان