2777
2789

به نامزدم گفتم نت بزنه برام اونم زد منم تشکر کردم بعد اینو گفتم بهش 

دوست دارم کاری که تو میتونی برام انجام بدی به خودت بگم واسه همین به بابا نگفتم 🤗🙂

خوب گفتم ؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

بنظرتون گفتنش لازم بود؟ آخه نمیخام فکر کنه بابام برام شارژ و نت نمیزنه 😶 از طرفی میخام بهش بفهمونم از این به بعد یسری کارام وظیفه اونه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

نه من خوشم نیومد راستش. یا ازش پول نگیرین یا یه جوری حرف نزنین که انگار خارج از دایره وظایفش لطف کرده، حتی کوچکترین اشاره‌ای بهش نکنین

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصن نیازی نبود بگی این چیپ بازیا چیه سر دوزار خریدن نت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصن نیازی نبود بگی این چیپ بازیا چیه سر دوزار خریدن نت

یا خدا پس نباید میگفتم 😭دوباره کند زدم 

نه من خوشم نیومد راستش. یا ازش پول نگیرین یا یه جوری حرف نزنین که انگار خارج از دایره وظایفش لطف کرد ...

همون

لطفی نکرده

انگار بگی وای چقد داری بهم لطف و محبت میکنی مرسی دوزار نت خریدی

نخره حالا اصن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یا خدا پس نباید میگفتم 😭دوباره کند زدم

عقلت بعدا کار میکنه؟ چرا بعد گفتن یه چیزی بهش فک میکنی؟

همونلطفی نکردهانگار بگی وای چقد داری بهم لطف و محبت میکنی مرسی دوزار نت خریدینخره حالا اصن

یعنی خیلی گند زدم ؟ 

خوب نمی‌خواستم فکر کنه بابام برام حتی نت و شارژ نمیزنه

عقلت بعدا کار میکنه؟ چرا بعد گفتن یه چیزی بهش فک میکنی؟

نمی‌دونم 😭🤦 

ای خدااا

راس میگی نباید میگفتم 

یعنی خیلی گند زدم ؟ خوب نمی‌خواستم فکر کنه بابام برام حتی نت و شارژ نمیزنه

چرا باید همچین فکری کنه؟ مگه همچین آدمیه؟ تو خودت با حرف و واکنشات ممکنه همچین فکریو بندازی تو سرش

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)
هنوز درگیر یه شارژی تو دختر!!!

ولی آخرشم گند زدم نباید میگفتم 

چرا باید همچین فکری کنه؟ مگه همچین آدمیه؟ تو خودت با حرف و واکنشات ممکنه همچین فکریو بندازی تو سرش

می‌دونم 😭😭🤦 ای بابا همیشه خدا همینقدر بی سیاستم