2777
2789
عنوان

بعد زایمانم فهمیدم فقط خودمم و خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 82 پست

بچه ها ی سوال بپرسم خاهرانه جوابمو میدین؟ عذرمیخام استاتر تو تاپیکت دارم میپرسم ذهنم اشفتس. منو همسرم هیچ پشتوانه مالی نداریم ن خانواده من ن ایشون الان همه چی گردن شوهرمه ینی ب معنای واقعی تو این چندسال عقد موهای شقیقه هاش سفید شده از استرس  ینی جهاز من وسایل بزرگ خودش رهن خونه همه چی با همسرمه با این اوصاف، اگ عروسی نگیرم پشیمون میشم ب نظرتون. اگ بخایم عروسی بگیریم باید بره زیر قرض

بخاطر همین چیزاس میترسم اقدام کنممممممممم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعیییی خاهر منم مث توعم نه مادر دلسوزی نه خاهری نه مادرشوهر دلسوزی

فقط خودمم و خودم ی دختر ۱۰ ماهه بشدت بدغذا و نق نقو دارم ک همش چسب منه امشب از ساعت ۹ کارای تلنبار شده خونه رو کردم بااینکه روز اول پریودم بود داشتم میمردمممم

درد رو توی همه رگ های کمرم دونه ب دونه حس میکردم درسته شوهرمم یکم کمک کرد ولی کارهای اصلی برا من بود

کم مونده بود گریه کنم از خستگی ،از بدن درد و این کارها ک با بچه هیچ وقت تمومی نداره😭😭

ساعت ۲ تموم شدم دخترمو بردن حموم الان هم پدر و دختر تو خاب ناز هستن من توجام از کمردرد زار میزنم

داشتم فکر میکردم کسایی ک هیچ وقت ازدواج نمیکنن چقدر وجود خودشون رو دوس دارن و ب خودشون اهمیت میدن

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
از فردا دیگه قبول نمیکنم یا طلاقم میده یا کمکم همین

راستی اسی من با وجود کمک شوهرم پیش روانپزشکم رفتم قرص داد بهم انقد داغون بودم 

تایپک های قبلت رو دیدم روانشناس باهات حرف میزنه و بهت تکنیک میگه بعضی وقتا میگه یه موقعیت تصور کن و بگو چه کاررمیکنی ولی روانپزشک تراپی و مشاوره نمیکنه چندتا سوال ازت میپرسه و دارو مینویسه 

پیش روانشناس هم بری اگه ببینه خیلی حالت خرابه میفرستت پیش روانپزشک که دارو بخوری 

روانپزشک دکتری داره و حق نوشتن دارو داره روانشناس حق نوشتن دارو نداره

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
میدونم که انتظار داشتی کمکت باشه و انتظارت هم به جا ولی بعد از زایمان حال هیچکس خوب نیست تا دوسال طو ...

دقیقا میدونی فقط میگم هفته ای بار کمکم کنن تازه شوهرم خودش قول داد ک کمکم می‌کنه جدی الان بهار شدی ؟ از چ لحاظ

از فردا دیگه قبول نمیکنم یا طلاقم میده یا کمکم همین

عزیزدلم بخای آرامش داشته باشی نباید هیچوقت توقع و انتظار از هیچ کسی داشته باشی حتی پدریا مادرت ... به همسرت بگو توانایی نگهداریشو به تنهایی ندارم برنامه ریزی کنین چند ساعت اول شب ایشون بچه رو نگهداره شما بخوابین بعد ایشون بخوابه شما بچه رو نگه دارین یا برعکس

راستی اسی من با وجود کمک شوهرم پیش روانپزشکم رفتم قرص داد بهم انقد داغون بودم تایپک های قبلت رو دیدم ...

عزیزم منم حالم بده میخان برم پیش روانپزشک

میشه بگی داروهارو خوردی حالت خوب میشد؟؟ تا کی ادامه دادی داروهارو؟؟ قطعشون کردی بهم نریختی؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
بچه ها ی سوال بپرسم خاهرانه جوابمو میدین؟ عذرمیخام استاتر تو تاپیکت دارم میپرسم ذهنم اشفتس. منو همسر ...

ی عروسی خیلی کوچولو بگیر 

بنظرم ب دلت میمونه

منم همسرم مث شماس همه چی با خودشه

خوشبحالت بچت چند وقتشه الان؟

الان ۵ سالشه 

اینقد بیخوابی کشیدم که نگو 

تو شهر غریب دست تنها 

خیلی سخت بود برام 

کلا بعد زایمان آدم یکم افسرده میشه سعی کن بیشتر تو جمع باشی خونه تنها نمون اتفاقات اطرافتم زیاد اهمیت نده 

چون تنش درست میشه یه چالش ساده تبدیل میشه به مسائل غیر قابل حل. 

کلا کشش نده حرفت رو بدون عصبانیت بزن 

کلا مادر شدن مجبورت می‌کنه تبدیل به به آدم دیگه بشی

هعیییی خاهر منم مث توعم نه مادر دلسوزی نه خاهری نه مادرشوهر دلسوزیفقط خودمم و خودم ی دختر ۱۰ ماهه بش ...

نه عزیزم خودتو قوی کن 

اون مجردها هم تو تنهایی شون یه اغوش امن میخان ی محبت بدون هوس می‌خوان 

فردا ک سنت رفت بالا تو با بچه هات دورت شلوغه ولی اونا چی 

من الان دومی باردارم با خانواده فعلا سه نفرمون خیلی خوشحالیم ولی دخترخاله ام ک بچه نداره همش دنبال کسیه که باهاش بره بیرون . همش شوهرش ب ما زنگ میزنه ک ما تنهاییم بیاین بریم 

ب شوهرم میگم اگه ماهم بچه نداستیم الان دنبال مردم