2777
2789
عنوان

منظورش چیه این پسره🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا ریکوئست داد بعد پشیمون شد حذف کرد؟🥲😂از کجا مشخصه کراشه؟😭واسع منم سواله که چرا انقدر مردده

خب خواست لو نره دیگه هم اول بهت پیام میده هم میپرسه پارتنر داری هم ریکوئست میده دیگه چیکار کنه مشخص شه

خب خواست لو نره دیگه هم اول بهت پیام میده هم میپرسه پارتنر داری هم ریکوئست میده دیگه چیکار کنه مشخص ...

آخه ریکوئستشو حذف کرد چرا میخواد لو نره🥲

یعنی واقعن رو من کراشه؟😭

یه بارم اسکرین داده بود از صفحه تلگرامش پینم کرده بود

باید زود اکسپت میکردی طولش دادی پاک کرد بیا پینم که هستی😂😂

اره طولش دادم😭 ولی نباید پاک میکرددد 

دخترای فامیلشو فالو داره ولی😭😂

اره پینم کرده بود نمیدونم هنوزم پینم یا نه🥲

اره طولش دادم😭 ولی نباید پاک میکرددد دخترای فامیلشو فالو داره ولی😭😂اره پینم کرده بود نمیدونم هنوز ...

یزید چرا طولش دادی اخه😂 بابا یکم بیشتر محل بده اینجوری بود محل دادنت؟ 😂

یزید چرا طولش دادی اخه😂 بابا یکم بیشتر محل بده اینجوری بود محل دادنت؟ 😂

اشتباه کردمم😭😂 بخدا خیلی محلش میدم

آخه چون ریکوئستشو پاک کرد و قبلن با یکی حرف می‌زد ناراحت بودم ازش😭🥲 

اشتباه کردمم😭😂 بخدا خیلی محلش میدمآخه چون ریکوئستشو پاک کرد و قبلن با یکی حرف می‌زد ناراحت بودم از ...

حالا عیب نداره یادت نره اول پیام بدیا فقطم چند بار😂 حالا هی باید تاکید کنم😂

حالا عیب نداره یادت نره اول پیام بدیا فقطم چند بار😂 حالا هی باید تاکید کنم😂

باشهه یادم نمیره😂 

شما اگه جای من بودی بهت ریکوئست میداد بعد پاک می‌کرد ولی دخترای فامیلشو فالو داشته باشه ناراحت نمیشدی؟🥲

چه حسی داشتی؟🥲

باشهه یادم نمیره😂 شما اگه جای من بودی بهت ریکوئست میداد بعد پاک می‌کرد ولی دخترای فامیلشو فالو داشت ...

باید همون موقع اکسپت میکردی که پاک نکنه اون فکر کرده نمیخوای قبول کنی بعدشم من اره ناراحت میشدم ولی خب مقصرم یجورایی خودتی تو این موضوع

باید همون موقع اکسپت میکردی که پاک نکنه اون فکر کرده نمیخوای قبول کنی بعدشم من اره ناراحت میشدم ولی ...

اره 🥲 حالا به نظرت واقعن رو من کراش داره؟

و اینکه دیگه واسه چند بارم خودم اول پیام بدم؟

و چجوری چکار کنم مطمئن بشم واقعن دوستم داره یا نه

اره 🥲 حالا به نظرت واقعن رو من کراش داره؟و اینکه دیگه واسه چند بارم خودم اول پیام بدم؟و چجوری چکار ...

اره نظرم اینه یکی دو بار اول پیام بده ببین مدت زمان پیام دادنش کم میشه یا نه مثلا بجای یه ماه یه هفته یه بار پیام بده اگه اینجوری شد که شد نشد پیام جدیداشو برام بفرست همون موقع بگم چیکار میشه کرد😂