2777
2789
پس ترکش میکنم باورکنید قرارداد گویندگی داشتم متاسفانه مصادف شد این. فسخش کردم

معمولا اسکار بعد بیوپسی زود ترمیم میشه تداخلی با گویندگی شما نداره این موضوع 

قطعا سیگار قطع قطع شه کاملا 

عکسی هم اگر داشتین ازش یا سوالی در خدمتم

حتی تو ماه های اخیر هم سفید نبود ضایعه؟ اصلا شما توی دهانتون سفیدی ندیدین؟ میتونید برام توصیف کنید ز ...

عکس که نگرفتم اما کاملا همرنگ زبانم بود طوری چند بار دکترم گفت کجاس، چیز غیر معمولی نمیبینم. فقط یه برجستگی دقیقا اندازه یه برنج خشک کنار زبانم بود. دکترم بعداز جراحی گفت بافتش کاملا مثل بافت طبیعی زبانت بوده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس که نگرفتم اما کاملا همرنگ زبانم بود طوری چند بار دکترم گفت کجاس، چیز غیر معمولی نمیبینم. فقط یه ...

بسیار برام عجیبه کاش نمونه رو باز پاتولوژی میفرستادین ! من لکوپلاکیا با دیسپلازی این مدلی ندیده بودم 

بسیار برام عجیبه کاش نمونه رو باز پاتولوژی میفرستادین ! من لکوپلاکیا با دیسپلازی این مدلی ندیده بودم

فرستادیم پاتولوژی. جواب اونا نوشته بود دیسپلازی داخل پرانتز لوکوپلاکی

معمولا اسکار بعد بیوپسی زود ترمیم میشه تداخلی با گویندگی شما نداره این موضوع قطعا سیگار قطع قطع شه ک ...

آخه بخیه بود زبانم. منم با موسسه برداشت اول صدا سیما باید ارائه میکردم. دیگه نرفتم. 

درخواست دوستی دادم لطفا تایید کنید ممنونم یک دنیا. روحیه ام بهتر شد با حرفای شما. خدا عمر عزت بهتان بده

فرستادیم پاتولوژی. جواب اونا نوشته بود دیسپلازی داخل پرانتز لوکوپلاکی

بله متوجه هستم منظورم اینه کاش یک بار دیگه هم نمونه رو به ازمایشگاه دیگه داده بودین برای برسی 

چون چیزی که شما توصیف کردین نمای تیپیک لکوپلاکیا نیست

حداقل با دیسپلازی!!  باید زخم قرمزی التهاب یا پچ سفید باشه 

آخه بخیه بود زبانم. منم با موسسه برداشت اول صدا سیما باید ارائه میکردم. دیگه نرفتم. درخواست دوستی دا ...

قبول کردم درخواستتون رو 

خواهش میکنم کاری نکردم وظیفم بوده قطعا

برام جالبه شما از کیس های عجیب و غریب بودین ضایعه ای که داشتین تیپیک نبوده برای لکوپلاکیا زخم و قرمزی هم نبوده کخ بگیم دیسپلازی بسیار عجیبه

بله متوجه هستم منظورم اینه کاش یک بار دیگه هم نمونه رو به ازمایشگاه دیگه داده بودین برای برسی چون چی ...

حتی خودمم اینو به خواهرم گفتم آخه نمونه رو دیگه ندادن که جای دیگه بدم. شبی که جراحی کردم آزمایشگاه تعطیل بود. دستیاره دکترم گفت ببر بذارش یخچال فردا صبح ببرش. یک شب نمونه داخل یخچال خانه بود ممکنه تاثیر روی جواب آزمایش گذاشته باشه

حتی خودمم اینو به خواهرم گفتم آخه نمونه رو دیگه ندادن که جای دیگه بدم. شبی که جراحی کردم آزمایشگاه ت ...

راستش نمیدونم اینکه توی یخچال بود تاثیر داشته یا نه اما اینکه قطعا باید نمونه رو جای دیگه هم میبردین برای ازمایش رو مطمعنم چیزی که توصیف کردین نمای تیپیک لکوپلاکیا رو نداره به نظرم حتی خود دکترتون هم این رو متوجه شدن!!!

حتی خودمم اینو به خواهرم گفتم آخه نمونه رو دیگه ندادن که جای دیگه بدم. شبی که جراحی کردم آزمایشگاه ت ...

باورکنید روز اول که رفتم بعداز معاینه دکتر گفت هیچی نیست زبانت شبا میره کنار دندانت که قبلا پر شده. درد میگیره

روز بعد دوباره رفتم آینه داد دستم گفت من که چیزی نمیبینم با انگشتم گذاشتم کنارش نشونش دادم

باورکنید روز اول که رفتم بعداز معاینه دکتر گفت هیچی نیست زبانت شبا میره کنار دندانت که قبلا پر شده. ...

بله منم حدسم‌ روی تروما بود !! چیزی که شما گفتین از جواب پاتولوژی منو خیلی متعجب کرده! من احتمال خطا میدم راستش دیسپلازی بدون زخم بدون پچ سفید؟؟! عجیب

توی این ۵ ماه این ضایعه بهبودی نداشت؟ مثلا نگاه کنید یه روز نباشه اصلا اون برجستگی یا کوچیک شده باشه

باورکنید روز اول که رفتم بعداز معاینه دکتر گفت هیچی نیست زبانت شبا میره کنار دندانت که قبلا پر شده. ...

ببخشید زیاد پرسیدم سوال آخرمه. 12 روز بعد جراحی بخیه رو باز کرد. 

اما دو روز قبلش نوک زبانم احساس سوختگی داشت. به دکترم گفتم گفت چیزی نیست با مسواک نرم زبانتو مسواک کن. اون 12 روز دهانشویه کلرهگزیدین بهم داد ممکنه اون حس سوزش زبان عوارض دهانشویه باشه؟ . الان چند روز خیلی بهتره البته

بله منم حدسم‌ روی تروما بود !! چیزی که شما گفتین از جواب پاتولوژی منو خیلی متعجب کرده! من احتمال خطا ...

والا روزا که اصلا یادم میرفت حتی بعضی شبا هم درد نداشت. انقد برجستگیش کم بود که این اواخر که رفتم دکتر خودمم با دست فشارش میدادم که یه ذره درد کنه پیداش کنم دقیقا کجاش. چون همرنگ زبانم بود. 

ببخشید زیاد پرسیدم سوال آخرمه. 12 روز بعد جراحی بخیه رو باز کرد. اما دو روز قبلش نوک زبانم احساس سوخ ...

شما ۱۰۰۰۰ تا سوالم بپرسید جواب میدم مشکلی نداره راحت باشید

دهانشویه کلروهگزدین نباید طولانی مدت بیشتر از ۷ روز مصرف شه

اون سوزش ممکنه علتش همین باشه اما نگران نباشید اگر رفع شده چیز مهمی نیست

اون‌۵ ماه که این برجستگی رو داشتین احساس بهبودی یا کاهش سایز نداشتین؟